07 / 05 / 2024

Hey Tekstil ne kadara satılıyor

Hey Tekstil ne kadara satılıyor

Aynur Bektaş’ın sahibi olduğu ve geçen yıl borçları nedeniyle iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası 27 Mart’ta icradan satışa çıkıyor. 25 milyon dolar değer biçilen fabrika 38 milyon TL’ye ihale edilecek...

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Rubenis Tekstil halka arz fiyatı ne kadar?

Rubenis Tekstil gündemde yer alıyor. Rubenis Tekstilin halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Güneş tarafından kuruldu.

TMSF, Akbulut Tekstil'in Güngören'deki 2 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi'ne ait 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Er-Fa İnşaat Gıda Petrol Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er-Fa İnşaat Gıda Petrol Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Güneş tarafından kuruldu.

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Küçükçekmece'deki İstanbul Tekstil AR-GE Merkezi açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçükçekmece'deki İstanbul Tekstil AR-GE Merkezi’nin açılışına katıldı. Bakan Özlü açılışta tekstil sektörüne büyük bir müjde verdi.

Yingli Solar’dan Kahramanmaraş’a güneş enerjisi santrali kuruyor!

Yingli Solar panelleri kullanıldı. United Solar işbirliği ile hayata geçen projede, tekstil şirketi İskur’un Kahramanmaraş tesislerine 1 MWp (1001.7 kWp) kapasiteli güneş enerjisi santrali kuruldu. Santral yılda 1,64GWh elektrik üretecek.

Akın Tekstil'in Bakırköy arazisi için pazarlık başlıyor!

İBB Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı Kamulaştırma Müdürlüğü tarafından Akın Tekstil'e gönderilen yazı ile Bakırköy-Osmaniye arazisinin tamamının pazarlık suretiyle 15 gün içinde Kamulaştırma Müdürlüğüne müracaat edilmesinin istenildi.

Aydın Tekstil alanına ne yapılacak?

"Aydın'ın akciğeri" denilen Aydın Tekstil alanının Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırdıktan sonra rant alanına dönüştürüleceği iddiasına belediyeden yalanlama geldi.

Hey Tekstil ne kadara satılıyor Haberi

Hey Tekstil ne kadara satılıyor

Aynur Bektaş’ın sahibi olduğu ve geçen yıl borçları nedeniyle iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası 27 Mart’ta icradan satışa çıkıyor. 25 milyon dolar değer biçilen fabrika 38 milyon TL’ye ihale edilecek.


Bir zamanların işdünyasının ünlü kadın patronu Aynur Bektaş tarafından kurulan ancak banka borçları nedeniyle geçtiğimiz yıl iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası icradan satışa çıkıyor. İcralik.com Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral’ın verdiği bilgiye göre; 27 Mart’ta 38 milyon 43 bin 650 TL bedelle ihaleye çıkacak olan binanın ekspertiz bedeli 25 milyon dolar civarında.


Star'ın haberine göre, ihaleye girmek için teminat bedeli ise 7 milyon 608 bin TL. İhale başlangıç bedeli ise 19 milyon 21 bin 825 TL. İhaleye çıkacak olan taşınmaz 7 bin 720 metrekare büyüklüğe sahip ve içindeki...