05 / 05 / 2024

HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil İbrahim Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Fatih, Süleymaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam M S M Alobaıdı tarafından kuruldu.

Pegaas Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegaas Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Ekinci tarafından kuruldu.

Serkas Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkas Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deborah Lusamba Kasanda, Nenette Tshıka Ilunga ve Serge Lusamba Kasanda ortaklığında kuruldu.

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akkaya tarafından kuruldu.

Yasemine Group Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemine Group Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Sait Süleyman tarafından kuruldu.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Atoosa Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atoosa Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atousa Nabıı tarafından kuruldu.

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Mohammad Souleman tarafından kuruldu. 

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Akva Immovables Kıngdom Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Akva Immovables Kıngdom Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Hüseyin Şenel tarafından kuruldu.

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Farıd I.H.B. tarafından kuruldu.

HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil İbrahim Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Fatih, Süleymaniye Mahallesi'nde kuruldu. 


HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü inşai faaliyette bulunabilir.  Resmi veya özel her tür inşaat taahhüt işi alabilir, Kendi nam ve hesabına veya 3. Şahıs gerçek ve tüzel kişiler adına inşaatlar yapabilir. Bu inşaatların pazarlama ve satışını sağlayabilir. Arsa payı karşılığı inşaatlar ile hasılat paylaşımı inşaatlar ve buna benzer modeller ile her tür inşaatı yapabilir. 2. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde ve hiçbir şekilde bankacılık faaliyeti niteliğinde olmamak koşuluyla gayrimenkul projeleri geliştirmek, finansman sağlayan kuruluşlarla finansman ihtiyacı olan girişimlerin mezkur gayrimenkul projelerinin finansmanının...