05 / 05 / 2024

Hidayet Koyu nerede

Hidayet Koyu nerede

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3. derece doğal sit alanı olan ve Çukurbağ Yarımadası olarak da bilinen Hidayet Koyu, mesire alanı açıldı.

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş’taki kaçak lüks otel yine yıkılmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Antalya Hidayet Koyu'ndaki kaçak yapılar için 'derhal yıkın’ kararı!

Hürriyet Gazetesi Ekonomi sayfası yazarlarından Dinçer Gökçe bugünkü haberinde Antalya Hidayet Koyu'ndaki kaçak yapıların yıkım kararını kalem aldı. İşte o haber...

Antalya Hidayet Koyu'ndaki izinsiz yapılaşma meclis gündeminde!

Antalya Kaş Çukurbağ Yarımadası'nda bulunan Hidayet Koyu'ndaki izinsiz yapılaşma meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya'daki Hidayet Koyu'na ilişkin 7 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Antalya'da bulunan Hidayet Koyu'nun usulsüz biçimde kullanıldığına dair iddialarına ilişkin Başbakan Yıldırım'a 7 soru sordu..

Halil Kocaer'den Hidayet Koyu açıklaması!

KAŞ Belediye Başkanı Halil Kocaer, Hidayet Koyu'yla ilgili açıklama yaptı.Başkan Kocaer, ilçenin eskilerinden Özden ailesine ait olan koyun baba Hidayet Özden'in ölümü sonrası çocukları Ali, Hatay ve Kemal Özden'e geçtiğini anlattı.

Hidayet Koyu imara mı açıldı?

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3. derece doğal sit alanı olan ve Çukurbağ Yarımadası olarak da bilinen Hidayet Koyu, mesire alanı açıldı.

Çeşme 18 nerede?

Çeşme 18 nerede sorusuna Aya Yorgi Koyu 'na yürüme mesafesinde yer alıyor yanıtını verebiliriz, 7 dubleks villanın bulunduğu Çeşme 18 'de fiyatlar 1 milyon 300 bin liradan başlıyor...

Hebil 157 Villaları nerede

Hebil 157 Villaları, Bodrum'da, Göltürkbükü-Gündoğan arasında kalan bir koy olan Hebil Koyu'nda bulunuyor

Evora nerede Teknik Yapı projesi Evora İstanbul'a nasıl gidilir

Evora İstanbul, Teknik Yapı'nın Samandıra'da Fenerbahçe Samandıra Spor Tesisleri'ne komşu projesi... İşte Evora İstanbul nerede sorusunun cevabı ve Teknik Yapı Evora İstanbul projesine ulaşım haritasıyla iletişim bilgileri...

Hidayet Koyu nerede Haberi

Hidayet Koyu nerede

Bölgeye belediye tarafından C Tipi Mesire Yeri tartışmalara neden oldu. Mülkiyeti Orman ve Su işleri Bakaniığı'na ait olan Çukurbağ Yarımadası, İnceboğaz Mevkii'ndeki 3. Derece doğal sit alanı, 10 yülığına belediye tarafından kiralanmıştı. Yaklaşık 60 dekarlık bir alanı kapsayan zeytin, harnup, pirnal ve sütleğen gibi ağaç ve bitki türleriyle kaplı araziye yol açan belediye, buradaki maki türlerinin büyük bölümünü sökerek araziyi çimlendirdi. Yaklaşık 20 adet palmiye ağacı dikilen arazi teraslanarak setler oluşturuldu, kayalık olan kıyı bandı ise iş makineleriyle düzleştirilerek çakıl döküldü. Kaş Belediyesi mesire yeri bünyesinde yapacağı plajın işletmesini üstlenecek. 




Koya duble yol Hidayet Koyu'nda bulunan Orman bölgesine ilişkin 10 yıldır devam eden davaya karşın bölge küçük adımlarla imara açılıyor. Doğallığı ile bilinen ve bakir Bir aian olarak ünlenen Hidayet...