16 / 05 / 2024

Hikmet Alkan

Hikmet Alkan

Umutlar İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Dündar, Hikmet Alkan tarafından 30 bin 750 TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Üsküdar'da kuruldu.

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti.

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alkan tarafından kuruldu.

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

Hikmet Sami Türk'ten Kanal İstanbul açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Kanal İstanbul Projesini” gerçekleştirmek için adımlarını hızlı bir şekilde atacaklarını belirtti. Devlet, Milli Savunma ve Adalet eski Bakanı Prof. Dr. Hikmet Sami Türk, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Alkan tarafından kuruldu.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Hikmet Kiler vefat etti!

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi...

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Hikmet Alkan Haberi

Hikmet Alkan

Umutlar İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Dündar, Hikmet Alkan tarafından 30 bin 750 TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Umutlar İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Umutlar İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres:

ESKİ MAHKEME SOKAK, AZİZ MAHMUT HÜDAİ MAHALLESİ, N.16 K.4...