02 / 05 / 2024

Hikmet Kaya

Hikmet Kaya

Bir grup Sarıyerli, Sarıyer Belediyesi'nin gecekondularının tapusunun verilmeyişine ilişkin İBB'ye açtığı davaya müdahil oldu.

Kaya Kardeşler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Kardeşler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Kaya, Hikmet Kaya ve Nevzat Kaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Pendik, Velibaba Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

Mahrez Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahrez Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Kaya tarafından kuruldu.

Hikmet Kaya: 15 Temmuz unutulmamalı, unutturulmamalı!

Hİ-KA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kaya, 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gecenin ülke tarihi açısından yeni bir milat olduğunu belirterek, "Bu hain girişimin arkasında olan, içerde ve dışarıdaki tüm unsurları bir kere daha şiddetle lanetliyoruz" dedi.

Kaya Kardeşler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Kardeşler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Kaya, Hikmet Kaya ve Nevzat Kaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Pendik, Velibaba Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

Tokat’ta riskli 843 konut ve 104 iş yeri tespit edildi!

Tokat’ta devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 523 riskli bina 843 konut 104 iş yeri tespit edildi. Hikmet Kaya, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hak sahiplerine aylık toplam 139 bin 795 TL kira desteği ödemesi yapıldığını kaydetti.

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantıları sona erdi!

Gümüşhane Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan ve Yazı İşleri Müdürü Hikmet Kaya katıldı.

Tokat'ın çehresi değişecek!

Tokat Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Kaya.'Kaledibi kentsel dönüşümü ile Tokat'ın çehresini değiştiriyoruz' dedi.

Tokat'ta 557 konut kentsel dönüşümle yenileniyor!

Tokat'ta kentsel dönüşümün başlamasıyla kale altı bölgesinde 557 konut kentsel dönüşüme girdi. Tokat Çevre ve Şehircilik Müdürü Hikmet Kaya, kentsel dönüşümün Tokat için çok katkı sağlayacağını belirtti.

Kentsel dönüşüm Tokat'a katkı sağlayacak!

Kentsel dönüşümün Tokat için çok katkı sağlayacağını belirten Tokat Çevre ve Şehircilik Müdürü Hikmet Kaya kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Muhammet Kaya vefat etti! Şua İnşaat'ın acı günü!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya'nın babası Muhammet Kaya dün vefat etti

Kaya City Rezidans Başakşehir'de 3+1 235 bin TL!

Celaloğlu İnşaat tarafından inşa edilen Kaya City projesinde fiyatlar 169 bin TL ile 295 bin TL arasında değişiyor. Teslimlerin Ağustos 2014'te gerçekleşeceği proje 6 bloktan meydana geliyor...

TOKİ Kayaşehir ve Merkez AVM'nin havadan videosu!

TOKİ Kayaşehir Evleri ve Kayaşehir Merkez Alışveriş Merkezi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Kayaşehir TOKİ Evleri'nin havadan görüntüsü!

Toplu Konut İdares'nin Kayaşehir'de hayata geçirdiği TOKİ Kayaşehir Konutları www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi.

Başakşehir Kaya City Rezidans'ta 4+1 295 TL'ye!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kaya City Konutları'nda daireler 169 bin TL ile 295 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimler Ağustos 2014'te gerçekleşecek...

Hikmet Kaya Haberi

Hikmet Kaya

Sarıyer Belediyesi'nin gecekondu kapsamındaki yerlerin tapuya çevrilme hakkını kullandırmadığı iddiasıyla, Sarıyer halkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) dava açmıştı. Sarıyer Mahalleler Birliği öncülüğünde 13 mahalle temsilcisi ve çok sayıda kişi, İBB'ye karşı açtığı davanın görüldüğü İstanbul İdare Mahkemesi'ne geldi. Dilekçe veren grup, "Sarıyer bizimdir, bizim kalacak" sloganları attı. Grup adına, dilekçeleri mahkemeye sunan temsilcilerden Rumelihisar Mahallesi Yerleşimcileri Dayanışması Kooperatifi Başkanı Hikmet Kaya basın açıklaması yaptı. 


13 mahalle idare mahkemesinin önünde


Sarıyer Mahalleler Birliği'ne bağlı Çayırbaşı, Derbent, Emirgan, Ferahevler, Kazımkarabekir, Kocataş, Pınar, PTT Evleri, Reşitpaşa, Rumelihisarı, Sarıdağ, Poligon ve İstinye mahalleleri haklarını alabilmek için mücadele veriyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kaya, "6306 sayılı Afet Yasası'nın 2012 yılında yürürlüğe girmesiyle, 1984 tarihli 2981. sayılı İmar Affı Kanunu 2015 Mayıs ayında...