19 / 05 / 2024

Hikmet Ulutaş

Hikmet Ulutaş

CMZ Fatih İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Ulutaş, Yılmaz Camuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti.

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

Hikmet Sami Türk'ten Kanal İstanbul açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Kanal İstanbul Projesini” gerçekleştirmek için adımlarını hızlı bir şekilde atacaklarını belirtti. Devlet, Milli Savunma ve Adalet eski Bakanı Prof. Dr. Hikmet Sami Türk, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Ergin Ulutaş'tan İstanbul depremi uyarısı! 

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Ergin Ulutaş, beklenen İstanbul depreminden sonra özellikle Tuzla ve Çınarcık'ta yaşanacak depremle birlikte 1.5 metrelik dalgaların oluşacağını beklediklerini söyledi.

Hikmet Kiler vefat etti!

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi...

Ulutaş Tekstil İnşaat Hırdavat Elekt.Elektr.Plastik Kimya Otomotiv Hediyelik Eşya Kozm.Paz.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ulutaş Tekstil İnşaat Hırdavat Elekt.Elektr.Plastik Kimya Otomotiv Hediyelik Eşya Kozm.Paz.Tic.Ltd.Şti bugün Yenibosna'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Keskin tarafından kuruldu.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Ergin Ulutaş: Marmara kıyılarında 6 metreye kadar tsunami dalgaları olabilir!

Doç. Dr. Ergin Ulutaş, "Marmara'da tsunami tehlikesi var. Eğer Marmara'da deprem olursa 1,5- 2 metre yüksekliğinde tsunami oluşur. En önemli nokta Marmara denizinde oluşabilecek heyelanlardır. Lokal bazda kıyılarımızda 3-6 metre civarında tsunami dalgaları görülebilir" diye konuştu…

STP Ulutaş İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

STP Ulutaş İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Ulutaş tarafından kuruldu.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Hikmet Ulutaş Haberi

Hikmet Ulutaş

CMZ Fatih İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Ulutaş, Yılmaz Camuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. CMZ Fatih İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin 5 bin TL'lik 2 ayrı hissesinin biri Hikmet Ulutaş biri ise Yılmaz Camuz'a ait. 


CMZ Fatih İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat sanayi işletme organizasyon ve reorganizasyon işleri ile ilgili mühendislik ve mimarlık ekonomik mali finans ve planlama organizasyon ve reorganizasyon her türlü proje danışmanlık müşavirlik kordinatörlük inşaat ve yapım işletmeciliği yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


CMZ Fatih İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Vulvarı, Perla Vista AVM A Blok, KAt:7...