03 / 05 / 2024

Hill International satın alma

Hill International satın alma

ABD merkezli inşaat risk yönetimi şirketi Hill International'ın İstanbul merkezli IMS Proje Yönetimi AŞ'yi satın aldığı bildirildi..

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Arçelik’ten satın alma hamlesi! Dev şirket bünyelerine katılıyor

Arçelik, Indesit International JSC ve Whirlpool RUS LLC hisselerinin hepsinin alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile hisse satın alma sözleşmesi imzalandığı açıkladı.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

City Hill Sancaktepe satışa çıktı! 338 bin TL'ye!

Kahramanlı Grup güvencesiyle hayata geçirilen City Hill Sancaktepe satışa çıktı. Projede yer alan konutların fiyatları 338 bin TL'den başlıyor.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Marriott, Starwood Hotels'i 12,2 milyar dolara satın alacak!

Marriott International, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc'i hisse senedi ve nakit olarak ödenecek 12.2 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı.

Çinliler Starwood Hotels'i satın almayı planlıyor!

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

ABD'li inşaat devi Hill International IMS Proje Yönetimi satın aldı!

ABD merkezli inşaat risk yönetimi şirketi Hill International'ın İstanbul merkezli IMS Proje Yönetimi AŞ'yi satın aldığı bildirildi..

Tamer Özyurt: Kuveyt'te 45 adet dairenin satışını yaptık!

Kuveyt'te düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Kuveyt International Property Show 2013'e katılan Özyurtlar İnşaat, ilgi gördü. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt ' Kuveyt'te 45 adet dairenin satışını yaptık' dedi...

Asya Hill Ümraniye satılık daire!

Asya Hill Ümraniye satılık daire fiyatları 325 bin liradan başlayarak değişiyor. Asya Hill Evleri Ümraniye projesinde daire teslimlerinin önümüzdeki Ekim ayı içerisinde yapılması hedefleniyor...

Amerikalı Yum, Türkiye Pizza Hut'ı satın aldı!

Amerikalı Yum Restaurants International, Türkiye'deki KFC ve Pizza Hut'ı franchise iş ortağı Süzer Grubu'ndan satın aldı...

Gülaylar Group, New York'ta 10 milyon dolara AVM satın aldı!

Gülaylar Group, 10 milyon dolara, New York'un Kuyumcular Çarşısı olarak bilinen International Gem Tower'ın ilk üç katında yer alan alışveriş merkezini satın aldı...

Mid Europa, Kent Hastanesi'ni satın aldı!

MID Europa Partners, Özel Kent Hastanesi'nin yüzde 65'ini satın aldı. Mid Europa'nın, hisselerini zaman içinde yüzde 90'a çıkarmak için de anlaşma yaptığı duyuruldu

Hill International satın alma Haberi

Hill International satın alma
Eski IMS Proje Yönetimi Başkanı ve Hill'in Türkiye ve Orta Asya Proje Yönetimi Grubu Başkan Yardımcısı Serdar Güçar, bu birleşmenin, müşterilerinin beklentilerini karşılayabilme kabiliyetlerini, uluslararası standartlarla donatarak güçlendireceğini ifade etti. Hill International Başkanı ve Üst Düzey Yöneticisi David Richter de IMS'in bünyelerine katılmasının, Hill'in proje yönetim kaynaklarını ve kapasitesini yalnızca Türkiye'de değil, tüm bölge genelinde güçlendireceğini belirtti. IMS Proje Yönetimi AŞ 1989 yılında kuruldu. Şirket, Orta Asya, Doğu Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu'da yüzlerce ticari gayrimenkul projelerine hizmet verdi. Hill Internationa'ın ise, dünya çapında 100 ofisinde 4 bin 700'den fazla çalışanı bulunuyor. Engineering News-Record dergisinin sıralamasına göre, Hill International Amerika'nın 9. en büyük inşaat yönetimi şirketi konumunda bulunuyor.


Yeni...