05 / 07 / 2024

Hilt

Hilt

Hilti, inşaat profesyonellerine ileri teknolojiyle donatılmış inovatif çözümler sunuyor. Hilti, inovatif ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyorHilti, inovatif ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor

Hilt Haberi

Hilt

İnşaat profesyonellerine ileri teknolojiyle donatılmış inovatif çözümler sunan Hilti, ‘2017 Elmaslı Sistemler Günü’ etkinliğinde 5 yeni nesil ürünüyle dikkat çekti. Hilti DD 200 ve DD 350-CA Karot Makineleri, yeni WMS Elektrik Süpürgesi, M Serisi Duvar Kesme Bıçakları ve WS 1005-E Tel Kesme Makinası’nı sektörle buluşturan Hilti, inovatif ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.


Üstün performans ve dayanıklılığa sahip ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, Viaport Crown Plaza Hotel’de gerçekleştirdiği ‘2017 Elmaslı Sistemler Günü’ etkinliğinde müşterileriyle bir araya geldi. Etkinlikte Hilti DD 200 ve DD 350-CA Karot Makineleri, yeni WMS Elektrik Süpürgesi, M Serisi Duvar Kesme Bıçakları, WS 1005-E Tel Kesme Makinası ürünlerini tanıtan Hilti, Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle yarattığı farkı bir kez daha ortaya koydu.


Güçlü ve uzun ömürlü performans

Hilti’nin...