28 / 04 / 2024

Hilti 2016 hedefleri

Hilti 2016 hedefleri

Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi

2016 yılında 63 konut projesi lanse edildi!

Markalı konut üreticilerinin 2016 yılı ajandalarında belirledikleri hedefleri gerçekleştirme oranı her şeye rağmen yüzde 80'ni aştı.

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Hilti pazara 30 yeni ürün sunacak!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, 2016 yılı başından bu yana sektörle buluşturduğu inovatif ürünleriyle adından söz ettiriyor.

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.

Hilti Çivi Çakma Makinası'na 2 ödül!

Betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Hilti Çivi Çakma Makinası Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine layık görüldü.

Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği 11 Haziran'da!

Hilti, 2016 yılında Hilti Center’larda 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin ikincisini 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu.

Hilti Türkiye mağaza sayısını ikiye katlıyor!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. Üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, “Hilti Center" mağazalarının sayısını dokuza çıkardı.

Hilti Türkiye'den 3 yeni mağaza!

Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. İzmir, Malatya ve Konya’da üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, böylelikle “Hilti Center” adı verilen mağazalarının sayısını dokuza çıkardı

Hilti Türkiye’den 'liderlik engel tanımaz' mesajı!

“Türkiye’nin En İyi 3. İşvereni” seçilen Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi

Hilti, 2016 hedeflerini renkli bir etkinlikle çalışanlarına açıkladı!

Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi

Hilti 2016 hedefleri Haberi

Hilti 2016 hedefleri

Great Place to Work Enstitüsü tarafından 2015’te “Türkiye’nin En İyi 3. İşvereni” seçilen Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi. Çalışanların Hilti’yi en iyi anlatan reklam filmi için kıyasıya yarıştığı Hilti Sosyal Medya Reklam Film Festivali, çeşitli spor dallarında turnuvaların yanı sıra yemek ve kokteyl atölyesinin düzenlendiği Hilti Olimpiyatları ve ekibin 80’ler konseptli kostümleriyle katıldığı gala gecesi organizasyona damga vuran etkinlikler oldu.


Jenerik marka olduğu inşaat el aletleri sektöründeki inovasyonu kadar insan kaynağına verdiği değer ile de farklılaşan ve ödüllendirilen Hilti, 10 ülkeden sorumlu bölgesel üs Türkiye’ye ilişkin 2016 yılı strateji ve hedeflerini açıkladığı “Kick Off” organizasyonunu gerçekleştirdi. Sektöründeki pek çok ürün...