16 / 06 / 2024

hilti CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi

hilti CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi

CFS-D 1" Yangın Durdurucu Kablo Macunu ile CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi ürünlerini piyasaya sunan Hilti, bu yeni ürünleriyle de yapılara güvenli bir ortam kazandırarak yangının olası hasarlarını önlemeye yardımcı olmayı hedefliyor.

Hilti, yangın durdurucu ürünleri ile yapı güvenliğine katkı sağlıyor!

Güvenilir, kaliteli ve inovatif ürünlerin mimarı Hilti, yangın durdurucu ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor.

Hilti'den yangına dur diyen iki yeni aktör!

CFS-D 1" Yangın Durdurucu Kablo Macunu ile CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi ürünlerini piyasaya sunan Hilti, bu yeni ürünleriyle de yapılara güvenli bir ortam kazandırarak yangının olası hasarlarını önlemeye yardımcı olmayı hedefliyor.

Hilti Türkiye, Yangın ve Güvenlik Sempozyumu'na katıldı!

Hilti’nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucu ürünleriyle TÜYAK 2015 Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’ne katıldı. Hilti, Ar-Ge harikası pasif yangın durdurucu ürünlerini tanıttı ve sergiledi.

Hilti'den yeni Pasif Yangın Durdurucu!

Yangın felaketinde can kayıplarının yüzde 70’i duman zehirlenmesi kaynaklı gerçekleşirken Hilti Pasif Yangın Durdurucu ürünler 4 saate kadar yangın, gaz ve duman yalıtımı sağlıyor.

Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor!

Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor. Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor.

Hilti 4 saate kadar yangın, gaz ve duman yalıtımı sağlıyor!

Gelişen teknoloji ve hızla artan nüfus beraberinde yangın risklerini artırıyor. Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor.

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

hilti CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi Haberi

hilti CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi

Güvenilir, kaliteli ve inovatif ürünlerin mimarı Hilti, iki yeni yangın durdurucu ürününü piyasaya sundu. Yeni CFS-D 1" Yangın Durdurucu Kablo Macunu ile tekli ve çoklu kablo geçişlerinde hızlı, basit ve güçlü bir kullanım vadeden Hilti, Yeni CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi ürünüyle de maksimum 100 milimetre çapındaki deliklere uygun hızlı ve kullanımı kolay bir yangın çözümü sunuyor.


Yangına ‘dur’ diyen inovatif ürünleri ile de dikkat çeken inşaat ve el aletleri sektörünün global markası Hilti, yangın durdurucu ürün gamına iki yeni ürün daha ekledi. CFS-D 1" Yangın Durdurucu Kablo Macunu ile CFS-CC Yangın Durdurucu Kablo Kelepçesi ürünlerini piyasaya sunan Hilti, bu yeni ürünleriyle de yapılara güvenli bir ortam kazandırarak yangının olası hasarlarını önlemeye yardımcı olmayı hedefliyor.


Hızlı. Basit. Güçlü.

Kullanımı basit, uygulamada hızlı...