22 / 07 / 2024

Hilti insan kaynakları yatırımları

Hilti insan kaynakları yatırımları

Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nden doğup global bir marka haline gelen ve bugün inşaat endüstrisine ileri teknoloji ürünlerle çözümler sunan Hilti, Türkiye’de insan kaynağına büyük yatırım yapıyor...

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Dev şirketten büyük işten çıkarma!

Boeing, finans ve insan kaynaklarında yaklaşık 2.000 beyaz yakalı işçiyi işten çıkarmayı planlanmakta. İşte tüm detaylar...

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi kuruldu!

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi bugün Tuzla'da Şehmus Çınar tarafından kuruldu.

Work4buıld İnsan Kaynakları Anonim Şirketi kuruldu!

Work4buıld İnsan Kaynakları Anonim Şirketi Şişli'de Burak Şahin Yavuz tarafından kuruldu.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe hizmet alım-satımda yeni dönem!

İnşaat sektörü için online çözümler sağlayan sektörün pazaryeri Workindocom, hizmet alım-satım ve insan kaynakları konularını da daha pratik hale getiriyor.

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi kuruldu!

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından kuruldu.

Birevim 'Tasarruf Akademi' platformunu kuruyor!

Birevim İnsan Kaynakları Direktörü Mirsat Öğretmenoğlu, “Birevim olarak, ‘sektörün geleceğine yatırım yapmak’; ‘sektörün nitelikli, alanında yetkin insan kaynaklarına sahip olmasına katkıda bulunmak’ konusunda kararlıyız'' diye konuştu.

Ofislerin geleceği merak konusu oldu!

Salgının bitmesiyle çalışanlar plazalara geri mi dönecek, yoksa işverenler uzaktan çalışma sayesinde azalan giderleri göz önünde bulundurup bu işi kalıcı hale mi getirecek? İşte yöneticilerin, çalışanların ve insan kaynakları uzmanlarının yorumları...

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

Konvansiyonel ofisler yerini hibrid ve esnek yapılanmaya bırakacak!

RE-SET Workspace, sektörün önde gelen şirketlerinin insan kaynakları yöneticileri, teknoloji şirketleri, proje yöneticileri, gayrimenkul uzmanları ve servis sağlayıcılarıyla beraber geleceği kurgulayacak.

Hilti insan kaynakları yatırımları Haberi

Hilti insan kaynakları yatırımları

Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nden doğup global bir marka haline gelen ve bugün inşaat endüstrisine ileri teknoloji ürünlerle çözümler sunan Hilti, dünya genelinde yaklaşık 21 bin çalışanıyla, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Global bir şirketin yansıması olarak birçok farklı kültürden insanın aynı takımda çalıştığı Hilti’nin genel merkezinde 60 farklı ulustan 1.800 çalışan bulunuyor. 10 ülkenin bağlı olduğu alt bölge konumundaki Hilti Türkiye ise bünyesinde bulunan 188 kişinin yaptığı iş hacmi itibariyle son 4 yıl içerisinde ortalama yüzde 30 büyüme gerçekleştirerek gelişen ülkeler içerisinde ilk 10 pazar arasında yer alıyor.


Hilti Türkiye çalışanları, ödüllü program Hilti Way Kampı, Uluslararası Yetenek Programı, Pizza ve Liderlik Etkinliği gibi pek çok uygulama ile kariyer basamaklarını daha...