26 / 07 / 2024

Hilti izmir mağazası

Hilti izmir mağazası

Kaba inşaat, ince işler, mekanik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi

Converse bugün Türkiye’deki ilk fiziki mağazasını İzmir’de kampanyayla açıyor! İşte 22 Eylül 2022 Converse fiyat listesi

İlk mağazasını bugün İzmir’de açacak olan Converse online mağazada şok kampanya! İşte 22 Eylül 2022 Converse fiyat listesi

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Under Armour İzmir'de yeni mağazasını açtı!

Global performans spor giyim ve aksesuar markası olan Under Armour, 24 Ekim’de Hilltown İzmir’de açılan yeni mağazasıyla spor tutkunları ile bir araya geliyor…

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

Huawei Türkiye'deki ilk deneyim mağazasını İzmir'de açtı!

Akıllı telefon, notebook ve giyilebilir cihazlar gibi ürünler üreten Huawei'in Türkiye'deki ilk "deneyim mağazası" İzmir'de açıldı.

Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü firmalarından İtalyan mobilya markası Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı. 

Ali Pehlivanoğlu 57. mağazasını İzmir'de açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekkey'de açtı. Yeni mağazada Ali Pehlivanoğlu markasının yanı sıra balık, unlu mamüller, kuru temizleme ve birçok farklı markanın özel reyonları bulunacağı belirtildi.

HM İzmir'deki 2. mağazasını açacak!

Dünyanın en büyük moda perakendecileri arasında yer alan ünlü İsveç markası H&M (Hennes & Mauritz AB) İzmir'deki ikinci mağazasının İzmir Mavibahçe AVM'de açacak.

Beymen İzmir'deki 2. mağazasını Mavi Bahçe AVM'de açtı!

Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor.

VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Media Markt İzmir’de 4. mağazasını açtı!

Perakende grubu Media Markt, İzmir’deki 4’üncü mağazasını Point Bornova AVM’de hizmete açtı. Kurum, mağazasında ziyaretçilerine 50 bine varan ürün çeşidini düşük fiyatlarla satın alma imkanı tanıyor.

Gusto, İzmir'deki 3'üncü mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Modaya yön veren ve şık giyinmeyi sevenlerin vazgeçilmezi olan Gusto, İzmir'deki üçüncü mağazasını Karşıyaka'nın yeni gözdesi Mavibahçe AVM'de açtı.

İnci Deri İzmir'deki 5. mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e ulaştıran İnci Deri; Agora, Alsancak, Forum Bornova. İzmir Optimum'dan sonra Mavibahçe AVM'de açtığı yeni mağazasıyla ise İzmir'deki mağaza sayısını 5'e çıkarmış oldu.

Hilti izmir mağazası Haberi

Hilti izmir mağazası

Açılış gününe özel olarak Hilti'nin kırıcı ve delici ürün grupları ile demo yapanlara bu ürün gruplarında yüzde 28 indirim uygulandı. Ayrıca her 1.000 TL'lik alışverişe çekiliş hakkı ile TV, iPad mini ve pek çok sürpriz hediye fırsatı sunuldu. 


Bazı ürünlerde kampanya 26 Haziran - 4 Temmuz arasında geçerli Kampanyalı fiyatlar bazı ürünler için 26 Haziran açılış gününe özel olurken, bazı ürünlerde ise 4 Temmuza kadar geçerli. Bu ürünler TE 4-A akülü darbeli delici, SID 22A akülü darbeli vidalama makinesi ve AG 125 A22 akülü taşlama makinesinin (3 pil, şarj cihazı ve çanta ile) yer aldığı set, 4.500 adet çivi ile 6 adet GC21 gaz tüpünden oluşan set, yeni PD-I ve PD-E lazermetre. 


3 katlı İzmir Hilti Center'da ürünleri denemek için demo...