28 / 04 / 2024

Beymen İzmir'deki 2. mağazasını Mavi Bahçe AVM'de açtı!

Beymen İzmir'deki 2. mağazasını Mavi Bahçe AVM'de açtı!

Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor.



Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Benzersiz bir alışveriş deneyimi sunan Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla Academia ve Beymen Collection'ın yanı sıra Tory Burch, Etro, Emilio Pucci, Stella McCartney ve Valentino gibi dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor. 


İzmir'in mimari dokusuna uygun malzemeler ve nötr tonların hakim olduğu mağaza, şehrin büyüleyici atmosferini yansıtan kepenkleri ve zeminde yer alan mozaikleriyle eski  İzmir  konaklarına atıfta bulunuyor. Beymen'e özgü dekorasyon objeleri ve ikonik mobilyaları ile rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Beymen Mavi Bahçe, mağaza geçişi olan Breeze Brasserie'yle sadece alışverişin değil gün içinde keyifli vakit geçirmek isteyenlerin de adresi oluyor.


Yenigün (İzmir)


Geri Dön