12 / 05 / 2024

beymen izmirde yeni şube mi açacak

beymen izmirde yeni şube mi açacak

Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor.

Beymen'den Bodrum'a 4 yeni mağaza!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beymen, tatilcilerin gözdesi Bodrum'da 4 yeni mağaza açacak.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Beymen Club, Adana 01 Burda AVM'de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki 54. mağazasını Adana 01 Burda AVM'de açan Beymen Club, yeni mağazasının modern dekorasyonu ile dikkat çekiyor...

Beymen Hilltown Karşıyaka açıldı!

Beymen, yeni mağazası Beymen Hilltown Karşıyaka'yı İzmir'de hizmete açtı.

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

BEYMEN Club Mersin Forum AVM açıldı!

BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.

Beymen, Suadiye'de yeni mağaza açacak!

Beymen, Bağdat Caddesi'nin dokusu ile örtüşen yeni mağazasıyla ziyaretçilerine sıcak bir ev ortamı sunmaya ve yeni sezonda alışveriş deneyimine farklı bir soluk katmaya hazırlanıyor.

Beymen İzmir'deki 2. mağazasını Mavi Bahçe AVM'de açtı!

Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor.

Akiş ile Beymen Bağdat Caddesi'ni yeni bir kimliğe kavuşturacak!

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

Akiş GYO-Beymen ortak projesinin toplantısı 20 Mart'ta!

Akiş GYO ve Beymen olarak yeni bir proje için bir araya geldi. İşbirliklerinin detaylarını, 20 Mart Cuma sabahı Papermoon’da gerçekleştirecekleri kahvaltı eşliğinde paylaşacaklar.

Beymen Club 14 ilde 33 mağazaya ulaşacak!

Beymen Club 2012'nin son çeyreğinde 4 yeni mağaza açmayı hedefliyor...

Beymen, yeni mağazasını Erbil'de açacak!

Türk inşaatçıların yoğun olduğu bölgeye Koç Grubu'nun ardından Boyner de Beymen markası ile girdi. Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı, Erbil'deki yeni mağaza için: Genişlemek istediğimiz doğru bir yatırım

Gigi, İstinye Park Beymen'de açıldı!

İstinye Park Beymen'de yeni açılan Gigi, Fransız bar-brasserie havasını İstanbul'a taşıyor

beymen izmirde yeni şube mi açacak Haberi

beymen izmirde yeni şube mi açacak

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Benzersiz bir alışveriş deneyimi sunan Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla Academia ve Beymen Collection'ın yanı sıra Tory Burch, Etro, Emilio Pucci, Stella McCartney ve Valentino gibi dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor. 


İzmir'in mimari dokusuna uygun malzemeler ve nötr tonların hakim olduğu mağaza, şehrin büyüleyici atmosferini yansıtan kepenkleri ve zeminde yer alan mozaikleriyle eski İzmir konaklarına atıfta bulunuyor. Beymen'e özgü dekorasyon objeleri ve ikonik mobilyaları ile rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Beymen Mavi Bahçe, mağaza geçişi olan Breeze Brasserie'yle sadece alışverişin değil gün içinde keyifli vakit geçirmek isteyenlerin de adresi oluyor.


Yenigün...