12 / 05 / 2024

Beymen karşıyakada mağaza mı açtı

Beymen karşıyakada mağaza mı açtı

Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor.

Aksaray ve Osmaniye'deki 9 arsa ve 1 mağaza satışa çıktı! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray ve Osmaniye'de yer alan 9 adet arsa ve 1 adet mağaza satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Amasya'da 18 mağaza ile 6 iş yeri satılıyor!

Ankara'da yer alan 18 mağaza ile Amasya'da yer alan 6 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Ocak ve 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Beymen'den Bodrum'a 4 yeni mağaza!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beymen, tatilcilerin gözdesi Bodrum'da 4 yeni mağaza açacak.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

Beymen Club, Adana 01 Burda AVM'de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki 54. mağazasını Adana 01 Burda AVM'de açan Beymen Club, yeni mağazasının modern dekorasyonu ile dikkat çekiyor...

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

Migros 2018'de 150 yeni mağaza açacak!

Migros geçen sene 512.7 milyon TL net kar açıklarken, bu yıl 150 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

BİM 2017'de 635 mağaza açacak!

2016 yılı bilançosunu açıklayan Birleşik Mağazalar A.Ş. (BİM), önceki yıla göre yüzde 15 artışla 670.9 milyon lira net kar elde etti. BİM bu yıl Türkiye’de 525, Fas’ta 60, Mısır’da 50 olmak üzere toplam 635 mağaza açmayı planlıyor.

Loda Mobilya, Belarus'ta mağaza açıyor!

Loda Mobilya, Ocak ayında açacağı Belarus mağazasıyla toplam şube sayısını 7’ye çıkarıyor. Belarus’un başkenti Minsk Şehrinde açılacak olan mağaza bölgenin en büyük ve prestijli caddesi olan Pobeditely’de Zamok Alışveriş Merkezinde kullanıcıları ile buluşacak.

DeFacto yurtdışındaki mağaza sayısını 103’e çıkarıyor!

Global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren DeFacto mağaza ağını tüm dünyada genişletmeye devam ediyor. DeFacto yurtdışı mağaza sayısını 103’e, toplam mağaza sayısını ise 400’ün üzerine çıkarmayı planlıyor.

Beymen Bodrum Palmarina'da mağaza açtı!

Dünyaca ünlü birçok marka Beymen'in 21. mağazası Beymen Resort, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Palmarina'da hizmete girdi.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını 10'a çıkardı!

Tematik ürünleriyle Türkiye’nin ilk bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, uluslararası pazarda da büyümesini sürdürüyor. Hindistanlı miniklerin beğenisini kazanan Çilek, gördüğü yoğun ilgi karşısında Hindistan’daki mağaza sayısını 10’a çıkardı.

Beymen karşıyakada mağaza mı açtı Haberi

Beymen karşıyakada mağaza mı açtı

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Benzersiz bir alışveriş deneyimi sunan Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla Academia ve Beymen Collection'ın yanı sıra Tory Burch, Etro, Emilio Pucci, Stella McCartney ve Valentino gibi dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor. 


İzmir'in mimari dokusuna uygun malzemeler ve nötr tonların hakim olduğu mağaza, şehrin büyüleyici atmosferini yansıtan kepenkleri ve zeminde yer alan mozaikleriyle eski İzmir konaklarına atıfta bulunuyor. Beymen'e özgü dekorasyon objeleri ve ikonik mobilyaları ile rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Beymen Mavi Bahçe, mağaza geçişi olan Breeze Brasserie'yle sadece alışverişin değil gün içinde keyifli vakit geçirmek isteyenlerin de adresi oluyor.


Yenigün...