03 / 05 / 2024

Hilti Radyo-Şarj Cihazı

Hilti Radyo-Şarj Cihazı

Hilti'den yeni bir ürün daha. Artık şantiyelerden müzik sesleri yükselecek. Hilti, yeni ürünü olan Radyo-Şarj Cihazı’nı sektör profesyonelleriyle buluşturuyor.

Satın alabileceğiniz en hızlı şarj olan akıllı cep telefonu: Realme GT 3! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

RealMe GT 3, dokuz buçuk dakika içinde en dipten zirveye tam olarak şarj edebilir. Peki, bu cihaz ne kadar? Fiyatları ne kadar olacak? İşte 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Telefonları şarj ederken bunu yapmayın! İşte yapılan 5 hata

Akıllı telefonun özelliklerinden yararlanmaya devam etmek istiyorsak, şarj etmek en popüler yöntemlerden biridir. Değilse, cihaz gücü bittiğinde kapanacak ve tekrar açılamaz.  Bu nedenle şarj cihazını periyodik olarak güç kaynağına bağlamanız gerekir. Ancak, yapmanız gereken birkaç önemli husus vard

Akıllara durgunluk veren Android telefon! boştan %100'e 10 dakikada şarj oluyor

Bazı akıllı telefonların şarj olması sonsuza kadar sürecekmiş gibi gelebilir ama yeni bir Android cihaz onların tam tersine hareket edip çoğu markayı utandırıyor.

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hızlı şarj destekli Huawei Nova Y70 Hepsiburada’da indirim karnavalında! 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hızlı şarj desteği sağlayan Huawei Nova Y70, Hespiburada’da kampanya grubunda… Çözünürlüğü ile dikkatleri üzerine çeken bu cihazı indirimli hali ile kaçırmayın. İşte detaylar…

MediaMarkt’ta indirimler son hız! 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Onlarca ürün, bol çeşit uygun fiyatlarla MediaMarkt’ta…  Elektronik aksesuar almak isteyenler için MediaMarkt’ta 19 Eylül 2022 tarihine kadar yeni bir kampanya var. Oyuncu aksesuarları, kulaklık, şarj cihazı, hoparlör gibi ürünlerde kaçırılmayacak fırsatlar sizi bekliyor.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin önümüzdeki yıl açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliğine neden olan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için çalışmalarına devam edilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor.

Lazerli lam yazma cihazı 5'te bir maliyetle üretildi!

İnönü Üniversitesi Malatya Teknopark'ta bir firma, mikroskoplarda numune incelemek için kullanılan lamların üzerine bilgi yazan ve ithal edilen cihazı, üniversite-sanayi iş birliği ile  5'te bir maliyetle ürettiğini duyurdu.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında restoran, seyir terası gibi sosyal alanların bulunacağı katlar tamamlandı. Kulenin yıl sonunda hizmete alınması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor. 388,5 metre yüksekliğindeki kulenin bu yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona geliniyor. Projenin ilk 6 katının yapımı tamamlandı.

Hilti Radyo-Şarj Cihazı Haberi

Hilti Radyo-Şarj Cihazı

Hilti, yeni Radyo-Şarj Cihazı’nı sektör profesyonelleriyle buluşturuyor.Yeni cihaz farklı boyut ve voltajlardaki tüm Hilti Li-Ion bataryaları hızlı bir şekilde şarj edebiliyor. Ürünün iki yönlü güçlü hoparlörleri sayesinde şantiyelerden inşaat makinası sesi yerine müzik sesleri yükselecek.


Hilti’nin 14.4V - 36V Li-Ion bataryaları ile çalışabilen yeni Hilti Radyo-Şarj Cihazı’nda istasyonlar AM, FM ve DAB olarak ayarlanabiliyor.  Hilti Radyo-Şarj Cihazı’nın 2 x 20W kapasitesindeki iki yönlü güçlü hoparlörleri bulunuyor. Bu sayede şantiyelerden inşaat makinası sesi yerine müzik sesleri yükselecek.


Hilti’nin “2 yıl masraf yok” hizmeti kapsamında olan ürün, tüm gün boyunca şarj etmeksizin kullanılabiliyor. Yeni Hilti Radyo-Şarj Cihazı’na, Hilti mağazalarından ve hilti.com.tr adresinden...