21 / 05 / 2024

hilti sponsoru Teresa Carreno Gençlik Orkestrası

hilti sponsoru Teresa Carreno Gençlik Orkestrası

İnşaat sektörünün global markası Hilti’ye bağlı Hilti Vakfı tarafından desteklenen El Sistema’nın en önemli orkestralarından biri olan Venezüella Teresa Carreno Gençlik Orkestrası Türkiye’ ye geliyor...

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Hilti geleceğin dayanıklı binalarını bugünden inşa ediyor!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapıların performansını artırmak ve iyileştirmek için çalışıyor.

Düşler Vadisi, Giresunspor'un sponsoru oldu!

İstanbul Anadolu Yakası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi, Giresunspor'un sponsoru oldu...

Hilti’den depremlerin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapı elemanlarını sabitleyen C2 sismik onayına sahip dübelleri ile meydana gelen depremin olası hasarlarını azaltıyor.

Galata Kulesi'ndeki 'hilti'li restorasyona soruşturma!

Galata Kulesi'nde hilti ile restorasyon yapıldığı görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı...

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

Kristal Türkiye, girişimci buluşmasının sponsoru oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlığı bayiliği markasından olan Kristal Türkiye, Gain Global Türkiye’nin dijital ortamda gerçekleştirdiği girişimci buluşması etkinliğinin sponsoru oldu. 

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

hilti sponsoru Teresa Carreno Gençlik Orkestrası Haberi

hilti sponsoru Teresa Carreno Gençlik Orkestrası

İnşaat sektörünün global markası Hilti’ye bağlı Hilti Vakfı tarafından desteklenen El Sistema’nın en önemli orkestralarından biri olan Venezüella Teresa Carreno Gençlik Orkestrası Türkiye’ye geliyor. Hilti Vakfı tarafından sunulan 2014 Avrupa Turu kapsamında, 10 Haziran Salı günü saat 20.30’da Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan 240 kişilik Teresa Carreño Gençlik Orkestrası’nın Müzik Yönetmeni, El Sistema'nın içinden yetişmiş yeteneklerden biri olan Christian Vásquez.


Tam 36 yıldır devlet ve destekçilerin bağışlarıyla yaşatılan El Sistema, Venezüella’da neredeyse tamamı yoksul mahallelerden (Barrio) 400 binin üzerinde çocuk ve genci müzikle buluşturan, onları yoksulluğun ve suçun dünyasından koparıp hayatlarını müzikle kazanan sağlıklı bireyler haline getiren bir sosyal sistem. Hilti Vakfı tarafından sunulan 2014 Avrupa Turu; Teresa Carreño Gençlik Orkestrası’nı İsveç, Almanya, Portekiz, Fransa ve Birleşik...