28 / 04 / 2024

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.



Son şampiyon Galatasaray’ın dev sponsorları arasına güçlü bir sponsor daha yerini aldı. Bugün Mustafa Cengiz, Bilyoner  ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını yapılan basın toplantısıyla duyurdu. Sponsorluk anlaşmasının açıklanmasının hemen ardından Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, “BANKO: Galatasaray 22. Kez şampiyon olur” başlığıyla attığı bir tweet ile yeni sponsor Bilyoner’e “hoş geldin” dedi. 

Nef’in tweetinde “Türk sporu ve @Galatasaray için bir güzel haber daha: Ana sponsoru olduğumuz Galatasaray’a bir sponsor daha eklendi. Hoş geldin @Bilyoner” ifadeleri yer aldı.

Nef’ten Galatasaray ın yeni sponsoru Bilyoner e hoşgeldin tweeti!

Bilyoner sponsorluğuna ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ana sponsor Nef’e de teşekkür ederken, geçtiğimiz günlerde Emre Akbaba transferiyle ilgili çıkan haberlere yönelik sorular üzerine, “Nef, bizim en değerli, en birinci ve ana sponsorumuz. En büyük desteği Nef'ten alıyoruz. Nef bugüne kadar elini taşın altına koydu. Bundan sonra da koymaya devam edecek” dedi. 

Sorulan sorunun, “Siz ocak ayında transfer yaparsanız yine Nef desteğiyle mi yapacaksınız” şeklinde olduğunu dile getiren Cengiz, “Galatasaray transferi, hem kendi olanakları hem de finansal fair play doğrultusunda yapar. Herhangi bir kurum bize sponsor olacak diye yola çıkamayız. Ama Nef de elinden geleni yapmakta. Emre Akbaba transferiyle ilgili de yine elinden geleni yapacak. Bunu da özellikle belirteyim. Nef bizim ana sponsorumuzdur. Bu vesileyle tekrar Nef'e teşekkür ediyorum" diye açıklama yaptı. 


Geri Dön