30 / 04 / 2024

Nef galatasaray sponsorluğu

Nef galatasaray sponsorluğu

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Galatasaray'ın stat sponsoru Nef oldu!

Galatasaray Spor Kulübü, stat isim hakkı için Nef'in de sahibi olan Erden Timur'a ait Timur Şehircilik Planlama AŞ ile anlaştı. 725 milyon TL karşılığında 5+5 yıllık için sözleşme imzalandı.  

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

George Lap Wah Lee: İstanbul, finans merkezi olma yolunda niş rol oynamalı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile "Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı” konferansı gerçekleştirildi…

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Sinpaş EuroLeague-Eurocup Sponsorluğu basın toplantısı 8 Şubat'ta!

Türkiye gayrimenkul sektöründeki yeniliklerin öncüsü Sinpaş, tüm dünyanın heyecanla takip ettiği uluslararası bir spor organizasyonunun sponsorluğunu üstleniyor. 

Nef, Barcelona'ya sponsor oldu!

Geçen yıl Galatasaray'ın ana sponsorluğunu üstlenen Nef, Barcelona ile 18 Nisan'da sponsorluk anlaşması imzaladı.

İşte Emlak Konut'un Galatasaray Riva projesi!

Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapıldı. Başkan Dursun Özbek yeni projeleri tanıttı. Galatasaray'ın Riva arazisi için Emlak Konut'un yapmış olduğu proje çalışmasının ilk görselleri yayınlandı. İşte ilk görseller...

Nef galatasaray sponsorluğu Haberi

Nef galatasaray sponsorluğu

Nef Türkiye’nin toplumsal kalkınmasına ve yurt dışındaki tanıtımına destek olmak için spor alanında sponsorluk anlaşması yaptı. Nef, sezonu çok güzel bir şekilde bitirdi. 2016 yılından bu yana Galatasaray’ın ana sponsorluğunu üstlenen Nef, daha sonra dünyanın en önemli spor kulüplerinden FC Barcelona ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Geçtiğimiz yılın 23 Nisan’ında ise Türkiye’de ‘Umudun Takımı’ olarak bilinen Karaçay Gençlik Spor Kulübü’nün sponsoru oldu.

Nef’in sponsor olduğu üç takımdan ardı ardına şampiyonluk haberleri geldi. İlk olarak, çocukları ve gençleri uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak, eğitimli ve sağlıklı nesil yetiştirmek üzere gençler tarafından 2011 yılında kurulan Karaçay Gençlik Spor Kulübü, Nef’in sponsorluğunun ardından ilk sezonunda bölge liginde şampiyon oldu. Söz konusu şampiyonluklar, Karaçay Gençlik’in bugüne kadarki ilk şampiyonlukları oldu.

Ardından FC Barcelona, ligin bitimine 3...