18 / 05 / 2024

Hilti yeni şubeleri

Hilti yeni şubeleri

Kaba inşaat, ince işler, mekanik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Hilti Radyo-Şarj Cihazı ile şantiyelerden müzik sesleri yükselecek!

Hilti'den yeni bir ürün daha. Artık şantiyelerden müzik sesleri yükselecek. Hilti, yeni ürünü olan Radyo-Şarj Cihazı’nı sektör profesyonelleriyle buluşturuyor.

Lale Güven Emanetoğlu Hilti'nin insan kaynakları direktörü oldu!

Hilti’de yeni bir görev değişikliği gerçekleşti. Lale Güven Emanetoğlu, Hilti Türkiye ve Orta Asya’nın insan kaynakları direktörü oldu. 

Hilti 2018’de 3 yeni açılış hedefliyor!

İleri teknolojiye sahip inovatif ürün ve hizmetleriyle inşaat el aletleri sektörüne yön veren Hilti, İstanbul’da Ümraniye Nato yolu ve Başakşehir’de iki yeni mağaza açtı.

Hilti 2017’de 4 mağaza açacak!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, Samsun ve Bursa’daki ilk mağazalarını açarken, yenilediği İstanbul Maltepe’deki mağazasının kapasitesini de üç kat artırdı. Hilti, 2017’de dört yeni mağaza daha açarak 15 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Hilti’nin 4 yeni ürünü sektöre damga vuracak!

İnşaat sektöründe fark yaratan ürünleriyle dikkat çeken Hilti, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliği ile 4 yeni ürününü tanıttı.

Hilti’nin 4 yeni ürünü sektöre damga vuracak!

İnşaat sektöründe fark yaratan ürünleriyle dikkat çeken Hilti, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliği ile 4 yeni ürününü tanıttı.

Hilti pazara 30 yeni ürün sunacak!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, 2016 yılı başından bu yana sektörle buluşturduğu inovatif ürünleriyle adından söz ettiriyor.

Hilti'den evinin ustası babalara yeni ürün!

İnşaat el aletleri sektörünün önde gelen markası Hilti’nin yeni ürünü Hilti TE 3 Delici Kırıcı, küçük delim ve kırım işlerinde evinin ustası babaların en büyük yardımcısı olacak.

Hilti 5 yeni ürününü tanıttı!

Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sağlayan Hilti, 5 yeni ürününü gerçekleştirdiği “Marketing Wave” etkinliğiyle tanıttı.

Hilti Türkiye mağaza sayısını ikiye katlıyor!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. Üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, “Hilti Center" mağazalarının sayısını dokuza çıkardı.

Hilti Türkiye'den 3 yeni mağaza!

Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. İzmir, Malatya ve Konya’da üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, böylelikle “Hilti Center” adı verilen mağazalarının sayısını dokuza çıkardı

Sebastian Barth, Hilti Türkiye'nin Genel Müdürü oldu!

İnşaat el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti bünyesinde 6 yıl boyunca farklı bölgelerde yönetici olarak görev yapan Sebastian Barth, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs konumunda olan Hilti Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü oldu.

Hilti yeni şubeleri Haberi

Hilti yeni şubeleri

Açılış gününe özel olarak Hilti'nin kırıcı ve delici ürün grupları ile demo yapanlara bu ürün gruplarında yüzde 28 indirim uygulandı. Ayrıca her 1.000 TL'lik alışverişe çekiliş hakkı ile TV, iPad mini ve pek çok sürpriz hediye fırsatı sunuldu. 


Bazı ürünlerde kampanya 26 Haziran - 4 Temmuz arasında geçerli Kampanyalı fiyatlar bazı ürünler için 26 Haziran açılış gününe özel olurken, bazı ürünlerde ise 4 Temmuza kadar geçerli. Bu ürünler TE 4-A akülü darbeli delici, SID 22A akülü darbeli vidalama makinesi ve AG 125 A22 akülü taşlama makinesinin (3 pil, şarj cihazı ve çanta ile) yer aldığı set, 4.500 adet çivi ile 6 adet GC21 gaz tüpünden oluşan set, yeni PD-I ve PD-E lazermetre. 


3 katlı İzmir Hilti Center'da ürünleri denemek için demo...