15 / 05 / 2024

hilton 11. Gayrimenkul Fuarı

hilton 11. Gayrimenkul Fuarı

11. Gayrimenkul Fuarı yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için en geniş çaplı ve en etkili Gayrimenkul yatırım ve geliştirme fuarı olma özelliği taşıyor. Fuar 22-23 Nisan'da Hilton Convention Center'da gerçekleşecek.

İki şehirde kiralık 11 gayrimenkul! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Trabzon ve Ordu'da yer alan toplamda 11 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihaleleri 24 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Manisa'da daha satılık 11 gayrimenkul!

Ankara ve Manisa'da yer alan 10 iş yeri ile 1 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 9 Şubat ve 22 Şubat'ta yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 11 gayrimenkulü kiraya verecek! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkentte yer alan 11 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkullerin kira süreleri 3 yıl, 5 yıl ve 10 yıl olarak belirtildi.

O ilde 11 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 27 Aralık'ta! 

Trabzon ili Ortahisar Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pınaraltı Mahallesi'nde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de 11 ayda 3 milyona yakın gayrimenkul satıldı! 144.1 milyon TL tapu harcı geliri elde edildi!

Türkiye'de 2022'nin 11 ayında 2 milyon 997 bin 668 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirdi. Bu satıştan ise 35 milyar 144 milyon 100 bin 467 TL tapu harcı geliri elde edildi.

İzmir Bergama'da 97 bin TL'den başlayan fiyatlarla 11 gayrimenkul satılıyor! 

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Özelleştirme İdaresi'nden şok adım! 5 ildeki 11 gayrimenkulün satışı onaylandı!

Özelleştirme kapsamında bulunan 5 ildeki 11 taşınmazın satışı onaylandı. İşte ÖİB tarafındans atışı yapılan o gayrimenkullerle ilgili merak edilenler...

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu!

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu. Aynı zamanda şirket “İtibarda İstikrar Ödülü”nün de sahibi oldu. 

Ankara Çankaya'da 23.6 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 23 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 926 bin 250 TL bedelle satışa çıkardı.

Arnavutköy'de 11.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Gaziosmanpaşa 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Bolluca Mahallesi'nde yer alan 5 gayrimenkulü 11 milyon 487 bin TL'ye icradan satıyor...

Konya Selçuklu'da 11.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

hilton 11. Gayrimenkul Fuarı Haberi

hilton 11. Gayrimenkul Fuarı



11. Gayrimenkul Fuarı yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için en geniş çaplı ve en etkili Gayrimenkul yatırım ve geliştirme fuarı olma özelliği taşıyor. Alıcı -satıcı ve yatırımcıyı buluşturan Türkiye'nin en etkin fuarı 11. Gayrimenkul Fuarı 22-23 Nisan'da gerçekleşecek.


Türkiye'nin satış odaklı alıcı, satıcı ve yatırımcıları bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, Rusya, İran, Irak, Suudi Arabistan, BAE, Kuveyt, Katar başta olmak üzere körfez ülkelerinin önde gelen gayrimenkul yatırım firmaları, acenteler ve alım heyetlerinin yer alacağı fuar Hilton Convention Center'da...