02 / 05 / 2024

İki şehirde kiralık 11 gayrimenkul! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

İki şehirde kiralık 11 gayrimenkul! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Trabzon ve Ordu'da yer alan toplamda 11 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihaleleri 24 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.



Trabzon ve Ordu'da yer alan toplamda 12 gayrimenkul kiraya verilecek. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihaleleri 24 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Trabzon'da kafeterya ve çay bahçesi olarak kiraya verilecek yerin tahmini yıllık kira bedeli 50 bin TL + KDV olup geçici teminat bedeli de 4 bin 500 TL olarak açıklandı.

Ordu Marino port Alışveriş ve Eğlence Merkezi içerisinde yer alan 10 adet dükkanın ise aylık kira bedelleri 2 bin 62,95 TL ile 6 bin 660,60 TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri 123 bin 777 TL ile 399 bin 636 TL arasında değişiyor. 


AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
 
İlçemiz Darıca Mahallesinde bulunan 270 ada, 133 parsele kayıtlı 413,13 m2 büyüklüğünde olan ve üzerinde 105 m2 alanlı tek katlı ve 224 m2 toplam alanı bulunan 2 katlı, 2 adet bina bulunan yer üzerindeki yapılar ile birlikte kafeterya ve çay bahçesi olarak, Belediyemize gelir getirmesi amacıyla, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45,46 ve 47. Maddeleri uyarınca açık teklif arttırma usulü ile 3 (üç) yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarılmıştır.
İhalesi 29/04/2024 Pazartesi günü saat 11:00’ de Belediyemiz Hasan Saka Toplantı Salonu ve Encümen huzurunda yapılacaktır.
İhaleye Katılmak isteyenlerin;
            a) Tebligat için adres beyanı
            b) Nüfus cüzdanı fotokopisi
            c) Kanuni ikametgâh belgesi
            d) Vekaleten girecekler için noter onaylı vekaletname
            e) Şirket olarak katılacaklar için Noter onaylı şirket yetki belgesi 
            f) Belediyemize borcu olmadığına dair belge
Ayrıca Tüzel Kişiler İçin;
           g) Şirket Ortaklarının isimleri ile Ortaklık oranlarını belirtir Ticaret Sicil Gazetesi veya tevsik eden belgeleri,
            h) Ortak Girişim olması halinde, noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklık sözleşmesi,
            ı) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri
         i) Geçici teminatlarını Belediyemiz Tahsilat Şefliğine ödeyerek alacakları makbuz ile istenilen diğer belgeleri ihale saatinden önce Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ ne vermeleri şarttır. Geçici teminat banka teminat mektubu olarak da verilebilir.
İlçemiz Darıca Mahallesinde bulunan 270 ada, 133 parsele kayıtlı 413,13 m2 büyüklüğünde olan ve üzerinde 105 m2 alanlı tek katlı ve 224 m2 toplam alanı bulunan 2 katlı, 2 adet bina bulunan; üzerindeki yapılar ile birlikte kafeterya ve çay bahçesi olarak kiraya verilecek yerin tahmini yıllık kira bedeli 50.000,00 TL + KDV olup geçici teminatı % 3’ den 4.500,00 TL’ dir
Her türlü vergi, resim ve harçlar ihale üzerinde kalana aittir.
İhale Şartnamesi Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir, 825,00 TL. + KDV karşılığında temin edebilir. İhaleye katılacakların ihale şartnamesini satın alması zorunludur. İlan olunur.


İki şehirde kiralık 11 gayrimenkul! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!


ORKENT İNŞAAT İMAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. GÜLYALI MARİNO PORT ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE MERKEZİ    İÇERİSİNDE BULUNAN 10 ADET İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ
Orkent İnşaat İmar Sanayi Ve Ticaret A.Ş.’nin görev, yetki ve sorumluluk alanı içerisinde kalan İlimiz Gülyalı İlçesinde Marino Port Alışveriş ve Eğlence Merkezi içerisinde bulunan, 10 adet işyerinden oluşan toplam 380,58 m² net kullanım alanlı alışveriş ve eğlence merkezi içerisindeki işyeri işletmeciliği, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile 5 yıl süre ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır.

Şartname ve ekleri Durugöl Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 451 Ordu Büyükşehir Belediyesi Davet Merkezi Binası Altınordu/ORDU adresinden  her dükkan için 300,00 TL bedelle satın alınacaktır.
Durugöl Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 451 Ordu Büyükşehir Belediyesi Davet Merkezi Binası Altınordu/ORDU adresinde bulunan Meclis Salonunda yapılacaktır.
İstekliler aşağıda yazılı belgeleri 22.04.2024 Pazartesi günü saat 17:00’a kadar İhale Komisyonu’na teslim edeceklerdir. 
İhaleye katılmak isteyen isteklilerden aşağıdaki şartlar aranır.
     A.Gerçek Kişiler :
İkametgah belgesi.
Nüfus Kayıt Örneği.
Geçici Teminat yatırdığına dair makbuz (beş yıllık kira bedelinin %3’ü dür.)
İdari Şartnameyi kabul ettiğine dair imzalı İhale Şartnamesi,
İhalenin yapıldığı yıl içinde veya ihale tarihinden önce en fazla 6 ay içerisinde alınmış Noter tasdikli imza beyannamesi,
Vekaleten katılanlar için noterden onaylı vekaletname,
Adli Sicil Kaydı
Şartname bedelini yatırdığına dair dekont
  B.Tüzel Kişiler : 
İkametgah belgesi.
Nüfus Kayıt Örneği.
Geçici Teminat yatırdığına dair makbuz (beş yıllık kira bedelinin %3’ü dür.)
İdari Şartnameyi kabul ettiğine dair imzalı İhale Şartnamesi,
İmza Sirküleri
Vekâleten katılması halinde İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli vekâletname ile şirket imza sirkülerinin yanında vekilin noter onaylı imza örneği.
Tüzel kişi olması halinde, ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
Adli Sicil Kaydı
Şartname bedelini yatırdığına dair dekont
İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu gereğince ilan olunur.

 

İş Bankası'ndan son 19 gün uyarısı! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanın hesaplarına tam 7 bin 500 TL yatırılacak!

Ev kiralamak isteyenlere kapora tuzağı! Kiracılar dikkat, bu oyuna gelmeyin!

TOKİ'den evi olmayanlara resmen Mayıs 2024 müjdesi! 9 kampanyada tam 2 bin 369 yeni konut geliyor!


Geri Dön