01 / 05 / 2024

Hilton International 2015

Hilton International 2015

Yaşam Merkezi'nin yatırımcısı iş adamı Mesut Şener, Hilton İnternational ile anlaşmanın imzalandığını, yapılacak otelin 'Hilton Garden İnn' olarak faaliyetini sürdüreceğini açıkladı. Şener, "Isparta'da yapımı süren otelimiz, Türkiye'de Hilton'un işleteceğ

Isparta Hilton Garden İnn bu yıl içinde açılacak!

Hilton Garden, Türkiye'de ticari faaliyete başlamasının 60'ıncı yılını İsparta'da yapılacak olan 60'ıncı oteliyle kutluyor. İş adamı Mesut Şener'in yasam merkezi konsepti içinde yer alan Hliton Garden lnn'ın,yıl sonuna kadar açılması hedefleniyor.

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa Oteli Londra’dan ödülle döndü!

DoubleTree by Hilton İstanul Piyalepaşa Oteli dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı, The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen International Property Awards adlı yarışmadan en iyi otel iç mimarisi ödülünü kazandı

Reysaş'ın Eskişehir'deki otelini Hilton işletecek!

Reysaş Eskişehir'deki arsası üzerinde bulunan 12 bin 718 metrekarelik otelin yapı kullanma izin belgesi alındı. Binanın, HILTON International Manage LLC şirketi tarafından 20 yılı kesin, 20 yılı da opsiyonel olarak toplam 40 yıl süre ile işletilmesi için sözleşme imzalandı.

Hilton Garden Inn Ankara Gimat açıldı!

Ankara, ve MCLEAN, Va. – 15 Aralık 2015 –Hilton Worldwide’ın (NYSE: HLT) ödüllü otel markası Hilton Garden Inn bugün Hilton Garden Inn Ankara Gimat’ın açılışını gerçekleştirdi.

Tahincioğlu, 2015 Stevie International Business Awards'tan ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı'na, En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın turizm oscarları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, ‘World Travel Awards’ta ‘Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli’ seçildi. İşte ayrıntılar...

En İyi Gayrimenkul Müzayedesi Avrupa 2015 Ödülü TURYAP'ın!

Dünyanın saygın finans dergilerinden Capital Finance International (CFI), En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü’ne TURYAP’ı layık gördü.

UPN International 9. Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de gerçekleşen 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla bir araya geldi.

UPN International, 9. Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de yapılacak olan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Bien, Batimat Russia 2015 Fuarı'na katılacak!

Yapı Sektörü’nün Batimat Russia International Construction and Interior Exhibition 2015, 31 Mart-3 Nisan 2015 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek. Fuarda BİEN’de yeni ve göz alıcı tasarımlarıyla yerini alacak.

Türkiye Gayrimenkul Piyasası 2015 Raporu yayınlandı!

Colliers International tarafından 6 aylık periyotlarla hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu'nun 2015 yılı için olanı yayınlandı. Raporda Türkiye ve yurtdışında gayrimenkul uzmanları tarafından en çok takip edilen araştırma yayınları arasında.

Hilton International 2015 Haberi

Hilton International 2015

Hilton Türkiye'de 60'ıncı yılını kutluyor. Bu açıdan Hilton'un büyük önem verdiği bir proje. Otelimiz 150 oda olarak planlandı. Yaklaşık 14 milyon dolarlık yatırım söz konusu. 100 e yakın personel görev yapacak. Şu ana kadar inşaatın kabası tamamlandı. Önümüzdeki 7 ay içinde diğer işlemleri tamamlanacak. Yıl sonunda otelin açılmasını hedefliyoruz. Otelin İsparta için önemli bir yatırım olduğunu düşünüyoruz. Bu yatırımla Hilton'un dünya çapındaki ağına dahil olmuş oluyoruz" dedi. 


Hilton Garden Otelleri İş Geliştirme Direktörü Michael Collini ise. Isparta'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, otelin Hilton Garden ağında olacağını söyledi. 150 odadan oluşan otelin, buradaki yaşam merkezi kompleksinin bir parçası olduğunu açıklayan Collini, "Otel, İsparta'nın dinamizmine değer katacak. Hilton Garden. 


Türkiye'de büyümeye devam ediyor. En son Isparta'da yapılacak otelle ilgili anlaşmaya varıldı. Bu...