30 / 04 / 2024

Hilton İstanbul nerede

Hilton İstanbul nerede

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

LaVie İstanbul nerede?

LaVie İstanbul Rezidans'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen projede 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki LaVie İstanbul nerede?

Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul'da daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan proje 107 bin metrekare konut alanından oluşuyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul nerede?

Tema İstanbul nerede yapılıyor?

61 blok halinde inşa edilen Tema İstanbul Rezidans'ta toplam 3 bin 351 adet daire yer alıyor. Proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası taşıyor. Peki Tema İstanbul nerede yapılıyor?

Cathay Sone İstanbul nerede?

Konut, otel ve AVM'den oluşan Cathay Sone İstanbul'da metrekare fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişiyor. Peki Cathay Sone İstanbul nerede?

Küçükçekmece Sone İstanbul nerede?

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Peki Küçükçekmece Sone İstanbul nerede?

Hilton İstanbul Bosphorus'a ödül!

Hilton Worldwide’ın, otel ve ofislerinin bulunduğu yerlerdeki yaşam kalitesini artırmak amacıyla üç yıl önce hayata geçirdiği Travel with Purpose Action Grant /Faaliyet Fonu’nu almaya hak kazanan otellerden biri Hilton İstanbul Boshorus oldu.

Sone İstanbul nerede?

Cathay Group imzası ile yükselecek Sone İstanbul Konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Sone İstanbul nerede?

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton İstanbul Bomonti’nin çevreye duyarlılığı tescillendi!

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi’ne layık görüldü.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı'na, En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın turizm oscarları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, ‘World Travel Awards’ta ‘Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli’ seçildi. İşte ayrıntılar...

Hilton İstanbul nerede Haberi

Hilton İstanbul nerede

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen 'Dünya Turizm Ödülleri 2016'da Hilton İstanbul Kozyatağı, 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi. 2014 yılında açılan otel, 2015'te de bu ödülün sahibi olmuştu. Hilton İstanbul Kozyatağı Genel Müdür Vekili Burak Ektiren, ödülü iki yıl üst üste almaktan onur duyduklarını söyledi. Ektiren, "Bu ödül, takım üyelerimizin misafirlere sunduğu hizmet kalitesi ve otelin sunduğu olanakların misafirde yarattığı memnuniyetinin bir yansıması" dedi.



Sabah




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



World Travel Awards' turizm ödülleri, İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu. Bu yıl 23.'sü düzenlenen 'Dünya Turizm Ödülleri 2016'da Hilton İstanbul Kozyatağı, 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi. Eylül 2014'te, Hilton Hotels&...