30 / 04 / 2024

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren kimdir? Burak Ektiren, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Ektiren, ne zamandan beri Hilton'da hizmet veriyor?

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Hilton Türkiye'de 2021’de 100 oteli geçecek!

Kovid-19 salgınına rağmen 2020’de 10 yeni otel anlaşmasına imza atan Hilton Türkiye, 2021’de hedef yükseltti. Türkiye’nin en cazip pazar olduğunu kaydeden Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Temel, “Otel sayımızı 100’ün üzerine taşıyacağız” dedi

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimi Hilton'a emanet!

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devir eden yeni anlaşmalarını duyurdu. Anlaşmaya göre, Bodrum’daki üç otelin yönetimini Hilton -üstlenecek.

Reysaş 2020'de 3 yeni Hilton oteli açacak!

Koronavirüs etkilerinin azalmasıyla beraber yeni döneme geçildi. Bu sürecin etkileri, pandemi sonrasında iş hayatında büyük yer kaplayacak. Peki tüm bunlar şirketlerin gelecek stratejelerini nasıl şekillendirecek?

Hilton Bodrum'daki üç yeni otelini bu sezon açıyor!

Yatırımlarına devam eden Hilton Bodrum'da farklı kategorilerde üç yeni otelini bu sezon açıyor...

Hilton, 2020'de 3 yeni otel açacak!

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Gülaylar CarrefourSA'nın Kozyatağı'ndaki arsasında projeye başlıyor!

CarrefourSA'nın ilk mağazasının açıldığı Kozyatağı'ndaki alanda Gülaylar yeni bir projeye başlayacak. Mevcut AVM'yi genişletip yenileyecekler. CarrefourSA'nın mağazası kalacak çünkü uzun süreli bir kira kontratı var...

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren Haberi

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren

Burak Ektiren kimdir?

Burak Ektiren, Hilton İstanbul Kozyatağı’nda Finans Direktörlüğü görevinde bulunan Burak Ektiren, Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Burak Ektiren, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu. Burak Ektiren, yüksek lisansını Marmara Üniversite’sinde ekonomi üzerine yaparken, Kanada York Üniversitesi’nde eğitimine devam etti.

Profesyonel iş hayatına Koçbank’ta müfettiş olarak başlayan Ektiren, kısa süre sonra baş müfettişlik görevine getirildi. CNR Holding’te İç Denetim Direktörü, Türk Telekom’da CFO Danışmanı, Emay İnşaat’ta Finans Direktörlüğü yapan Burak Ektiren son olarak Hilton İstanbul Kozyatağı’nda da Finans Direktörlüğü görevinde bulundu. 

Otelin açılışı itibari ile görevini başarı ile yürüten Burak Ektiren, Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.


Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren...