12 / 05 / 2024

Hilye i şerife

Hilye i şerife

Raffi Portakal'ın sahibi olduğu Portakal Müzayede Evi 'nce, önceki gün Conrad Otel'de düzenlenen " Kış Müzayedesi 'nde en büyük değer, Emine Servet'in "Hilye-i Şerifi'ne biçildi.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi Hacı Satı Aydın hayatını kaybetti...

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın ile Fatih Şişoğlu dün gerçekleşen düğünle ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu yarın evleniyor.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

İstanbul Hilye-i Şerif ve Tesbih Müzesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sanat ve Medeniyet Vakfı Hilye-i Şerif ve Tesbih Müzesi'nin açılışına katıldı. Müzeyi gezen Erdoğan, eserleri inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Torunlar GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticisi Şerife Cabbar oldu!

Mehmet Haluk Yükler tarafından yürütülen ancak emekliliği nedeniyle ayrıldığı Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticiliğ görevini Şerife Cabbar tarafından vekaleten yürütülecek.

Beykoz Şerife Bacı Hizmet Binası açıldı!

Yapımı tamamlanan içinde aile sağlığı merkezi, kültür merkezi, spor salonu ve kafeteryası bulunan Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası ile Yenimahalle Muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, içinde aile sağlığı merkezi, kültür merkezi, spor salonu ve kafeteryası bulunan Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası ile Yenimahalle Muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Kış Müzayedesi'nde Hilye-i Şerife 593 bin TL'ye alıcı buldu!

Raffi Portakal'ın sahibi olduğu Portakal Müzayede Evi 'nce, önceki gün Conrad Otel'de düzenlenen " Kış Müzayedesi 'nde en büyük değer, Emine Servet'in "Hilye-i Şerifi'ne biçildi.

Hilye Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hilye Yapı Anonim Şirketi, Suat Eser Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Hikaye Sokak, No:7/2'de kuruldu.

Bilgili İşletme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgili İşletme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Serdar Bilgili Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Şerife Ercantürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Sevil Temo Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 15 Temmuz'da kuruldu.

Bilgili Otel İşletmeciliği ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgili Otel İşletmeciliği ve Turizm Anonim Şirketi, Serdar Bilgili Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Şerife Ercantürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Sevil Temo Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

ArenaPark'ta Süleyman Kartal'ın hat sanatı sergisi 9 Mart'ta başlıyor!

Dünyanın en büyük Hilye-i Şerif'ini yazan hattat Süleyman Kartal'ın 40 eserden oluşan hat sanatı sergisi 9 – 18 Mart tarihleri arasında ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde görülebilecek

Hilye i şerife Haberi

Hilye i şerife

1872 tarihli, 375 bin TL'den satışa sunulan hat eser, 593 bin TL'ye alıcı buldu. Eserde, sülüs ve nesih hatla Besmele, Hz. Muhammed'in vasıfları ve dört halifenin isimleri yazılı. 

Müzayedede ilgi gören diğer eser "Deli" Osman'ın 1786 tarihli "Delail-i Hayrat-Enam-ı Şerifiydi. Çeşitli surelerin yazılı olduğu, 512 sayfalık eser 575 bin TL'ye satıldı. 

Türk resim sanatından örneklerin de yer aldığı müzayedede 50 bin TL'den satışa sunulan Sami Yetik'in, 1942 tarihli, mukavva üzerine yağlıboya "Vazoda Sarı Güller" tablosu 312 bin TL'ye alıcı buldu. 

Leonard de Mango'nun "Ramazan Bayramı'' (1920), Şevket Dağ'ın "Ayasofya" (1919), Nuri İyem in "Pembeli Kadın" (1955) tabloları müzayedeye çıkan eserler arasındaydı. 

Konuya ilişkin ilgi veren Raffi Portakal, "Müzayedede bin liralık tablolar, gravürler de vardı ve insana yaşama zevki veren, yaşam kalitesini artıran bu...