22 / 07 / 2024

Himay Yapı Makine Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Himay Yapı Makine Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Himay Yapı Makine Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Şimşak, Adil Şimşak ve Mustafa Şimşak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu

Prestijli taahhüt projelerinde Tanyer Yapı imzası!

Konut sektöründe 30 yıllık bir deneyime sahip olan Tanyer Yapı, güçlü makine parkı ve teknik altyapısı ile taahhüt sektöründe altyapı ve zemin mühendisliği konusunda firmalara çözüm ortaklığı sunuyor. 

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ekmen tarafından kuruldu.

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaplan tarafından kuruldu. 

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mte Özbey Makine Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mte Özbey Makine Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Burç Özbey tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kya Metal Hırdavat Makine Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kya Metal Hırdavat Makine Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kaya tarafından kuruldu.

Himay Yapı Makine Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Himay Yapı Makine Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Himay Yapı Makine Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Şimşak, Adil Şimşak ve Mustafa Şimşak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. Himay Yapı Makine Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;   her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Himay Yapı Makine Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Tuna Sokak, Tuna Apartmanı, No:1 Daire:...