29 / 04 / 2024

Prestijli taahhüt projelerinde Tanyer Yapı imzası!

Prestijli taahhüt projelerinde Tanyer Yapı imzası!

Konut sektöründe 30 yıllık bir deneyime sahip olan Tanyer Yapı, güçlü makine parkı ve teknik altyapısı ile taahhüt sektöründe altyapı ve zemin mühendisliği konusunda firmalara çözüm ortaklığı sunuyor. 



Senelerdir Narlıdere'deki eğimli ve zor zemine sahip arsalarında örnek projelere imza attıklarını belirten Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, zemin, kazık ve ankraj çalışmalarını kendi iş makineleri ve ekipmanlarıyla yaptıklarını ve bu deneyimi de farklı projelerin taahhüt işlerinde kullandıklarını açıkladı.

PRESTİJLİ TAAHHÜT PROJELERDE TANYER YAPI İMZASI!

Taylan Tanyer, ülke genelinde ve İzmir'de yaptıkları altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türkiye genelinde bir süre otoyol viyadükleri ve köprü ayakları projelerinde hizmet verdiklerini açıklayan Tanyer, Gaziemir Serbest Bölge'de bir ihaleyle başladıklarını ve uygulamadaki istikrarlı başarı ve titiz hizmet yaklaşımla, yeni ihaleler almaya devam ederek Serbest Bölge’de 6'ncı şantiyeye ulaşıklarını belirtti. 

Bir buçuk yıldır bölgedeki örnek uygulamalara devam eden Tanyer Yapı, fabrika temellerinin altına fore kazık ve altyapı işlerini gerçekleştiriyor. Sonrasında ise anahtar teslim olarak fabrika teslimi yapılıyor. 

 Tanyer ''Bizim konut disiplininden gelmiş olmamız bu alanda başarılı olmamızın en temel sebeplerinden biri. Çünkü lüks konutlarda milim mertebesinde hesaplarla inşaat yapıyoruz. Konut inşaatıyla altyapı ve endüstriyel yapıya da aynı özeni göstererek müşterilerin beklentilerini karşılayan işlere imza atıyoruz.'' dedi.

Buca metrosunun iki durağını tamamlayarak teslim ettiklerini açıklayan Tanyer, Bergama'da BASBAŞ'ta giriş ve gümrük binalarınıda yaptıklarını söyledi.  Son bir yılda taahhüt işine ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Tnayer, '' Hem makine parkımızı genişlettik; hem de deneyimli 70 kişilik bir ekip oluşturduk. Tanyer Yapı olarak toplamda 600 kişilik deneyimli ve geniş bir kadroya ulaştık” dedi.

Prestijli taahhüt projelerinde Tanyer Yapı imzası!
YURT DIŞINDA İLK TAAHHÜT PROJESİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!

Tanyer Yapı olarak yurt dışına da ilk taahhüt projesini gerçekleştirmek için çalışmalara başladıklarını dile getiren Taylan Tanyer  altyapı ve zemin teknolojileriyle birlikte know how'a yöneldiklerini açıkladı.

 Toprağın üstüne olduğu kadar altına da yatırım yaptıklarını açıklayan Tanyer ''İçimizden ciddi bir taahhüt firması da çıktı. Yurt içi ve yurt dışında çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki aylarda Gürcistan Batum'da yüksek katlı kulelerin altındaki temel kazıklarını yapacağız.'' dedi.

 Tanyer Yapı olarak ilk defa yurtdışına açılmanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyen Tanyer, depremin ülkemizin bir gerçeği olduğunu söyleyerek şu iafeleri kullandı: ''  İzmir  de birinci derecede fay hattında yer alıyor. İzmir'de zemini nispeten daha problemli olan Bayraklı ve Bostanlı'da kentsel dönüşüm çalışmaları yapıyoruz. İzmir'in büyük müteahhitlerinin önemli bir bölümüne de altyapı ve zemin mühendisliği anlamında güçlü bir çözüm ortaklığı sunuyoruz” dedi.

Yabancıların ikamet izni için konut alımlarında alt sınır 200 bin dolara yükseldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 milyon yeni konut müjdesi!

Geri Dön