02 / 05 / 2024

Hınan

Hınan

Çin'de son zamanların en yüksek seviyesine çıkan hava kirliliği, ülke genelinde yaşamı olumsuz etkiliyor

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Dolara hücum başlayacak uyarısı: Türkiye'de felaket yaşanacak

Doların Kur Korumalı Mevduat ve hükümet tarafından devreye alınan diğer enstrümanlara rağmen 18 liraya kadar yeniden yükselmesi "kıyamet" alameti olarak yorumlandı. Uzmanlar Kur Korumalı Mevduat uygulaması bitince dolara hücum başlayacağını ve ülkede felaket yaşanacağını söylüyor.

Konut satışlarındaki hız artarak devam edecek!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı bugün TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İnanç Kabadayı'nın konut satışları ile ilgili açıklamaları...

Konut finansman paketleri tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Konut finansman paketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Konut finansman paketlerinin tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracağını söyleyen İnanç Kabadayı'nın o açıklamaları...

Hükümetin dolar hamlesi sonra rakam yeniden uçacak! Şu andaki fiyatı olması gereken seviye değil

Hükümetin 20 Aralık'ta açıkladığı Kur Korumalı Mevduat hesapları sonrası 18 liradan 13 liraya düşen dolar son 2 haftadır yeniden yükselmeye başladı. Alınan tüm önlemlere rağmen tutulamayan doların 22 liraya çıkacağı iddia edildi. İşte detaylar..

Hükümetten emekli ve memurlara 3600 ek gösterge düzenlemesi müjdesi! Erdoğan tarihini açıkladı

Milyonlarca memurun emekli olduğunda daha fazla emekli maaşı almasını sağlayacak 3600 ek gösterge düzenlemesinde çalışmalar hızlandı. Hükümet 3600 ek gösterge düzenleme çalışmalarında alınan mesafeyi ilk kez duyurdu. Erdoğan'dan son dakika açıklaması...

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Bodrum'daki kaçak inşaat mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Bodrum Gümüşlük'te Antik Myndos Kenti kalıntıları içerisinde ve 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı’ndaki inşaat mühürlendi. Yıkım kararı da alınan binada henüz yıkım yapılmadığı ve inşaatın devam ettiği ileri sürüldü...

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, sektörün 2020'de yüzde 4-5 arasında büyüyeceğini öngördüklerini söyledi...

Bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villasında soygun!

Radyo ve televizyonlarda bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villası hırsızlar tarafından soyuldu. İncel, yaklaşık 1,5 milyon dolarının çalındığını söyledi.

İnanç Kabadayı: Yabancıya konut satışındaki artış güveni simgeliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, "Bu ay yabancılara yapılan satışın yüzde 117,1’lik artışı, yabancıların Türkiye’ye duyduğu güveni simgeliyor" dedi...

İnanç Kabadayı: Türkiye'nin geleceğine güveniyoruz!

2,5 milyar TL’lik yatırım zincirinin dördüncü halkası olan ÇamlıYaka Konakları'nın basın toplantısında konuşan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Türkiye'nin geleceğine güvendiklerini ve yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

Konutta tarihi kampanyalar ekonomiye canlılık sağladı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı Haziran ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi...

Hınan Haberi

Hınan


     Başkent Pekin başta olmak üzere, Hıbey, Hınan, Şandong ve Guangşi eyaletlerinde son zamanların en yüksek hava kirliliğine ulaşıldığı kaydedildi. 

     Çin'de kirli havanın yol açtığı yoğun sis nedeniyle yollarda görüş mesafesinin düşmesi sonucu son iki günde yaklaşık 70 trafik kazası kaydedildi. 

     Özellikle alerjisi olanlar ve astım hastalarının olumsuz etkilendiği belirtilirken, Pekin, Cinan, Şıciacuang ve Nanning gibi kirliliğin yoğun olduğu büyük kentlerde solunum yolları rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye gidenlerde sekiz kat artış görüldüğü vurgulandı. 

     Asit, alkali, amin ve fenol gibi zararlı maddelerin yoğun olduğu kirli havada, farenjit ve soluk borusu iltihabı gibi alerjik vakaların attığı bildirildi. 

     Hava kirliliğiyle ilgili anlık veriler yayınlayan Pekin Belediyesi'nin internet sitesinde halka ''mümkün olduğunca dışarı çıkılmaması'' tavsiye ediliyor. 

     Kirli havanın...