07 / 05 / 2024

Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı

Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı

CNR Emlak Fuarı’na katılan Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı, "evlerin enerjisi" üzerine bilgiler vererek açık mutfakların eve huzur getirdiğini söyledi..

Şimdi de pirince zam geldi! Küresel pirinç krizi mi çıkıyor?

Dünyanın en büyük pirinç üreticisi Hindistan’ın pirinç ihracatına yeni kısıtlamalar getirmesi, fiyatları tırmandırdı. Amerika ve Kanada’daki Hint marketlerinden “raflara hücum” fotoğrafları gelirken; “Global bir pirinç krizi çıkar mı?” tartışmaları başladı.

Seramik sektörüne çifte darbe, iç pazarda Hint seramiği AB'de ek vergi

Yüksek enerji maliyetleri nedeniyle kapasitelerini daraltan seramikçiler Avrupalı üreticilerin şikayeti nedeniyle ek vergi soruşturmasıyla karşı karşıya kaldı.

Dünyanın iki numarası değişti: serveti 146 milyar dolar!

Hint milyarder ve iş insanı Gautam Adani Amazon’un kurucusunu geçerek dünyanın en zengin ikinci kişisi oldu.

Hint Ulema Cemiyeti'nden Babri Camisi kararına itiraz!

Mevlana İrşad Medeni'nin önderlik yaptığı Hint Ulema Cemiyeti, Tüm Hindistan Müslüman Kişisel Hukuk Kurulu gibi Yüksek Mahkemenin Babri Camisi kararına itiraz edeceklerini ifade etti.

Makyol Santral, burçlara ev sahipliği yaptı!

Makyol Santral Buluşmaları'’nın dördüncüsü kapsamında Bahçeşehirli kadınlar, Astrolog Gazeteci ve Yazar Filiz Özkol'dan 2019 yılında burçların hayatımıza neler getireceğini dinledi...

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.

Açık mutfak eve huzur getiriyor!

CNR Emlak Fuarı’na katılan Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı, "evlerin enerjisi" üzerine bilgiler vererek açık mutfakların eve huzur getirdiğini söyledi..

Hint firmaları için inşaat cazip sektör!

Hint firmaları son dönemlerde çelik, bakır, madencilik, ilaç, otelcilik, köprü-otoyol inşaatı gibi alanlara yatırım yapıyor.

Afrika'nın hızlı treni Türk şirketi ortaklığında kuruluyor!

Tanzanya'da Doğu Afrika'yı Hint Okyanusu'na bağlayacak Darüsselam-Morogoro demiryolu projesi Türk şirketi ortaklığında kuruluyor.

Hindistan'da dünyanın en büyük stadı yapılıyor!

Hindistan'da dünyanın en büyük stadının inşaatı başladı. Gujarat'ta yapımına başlanan ve 7 milyar Hint rupisine mal olacak stadyumun kapasitesi 110 bin.

Cibuti'de Golden Horne kurulacak!

TÜRKİYE, yurt dışındaki ilk serbest bölgesini Kızıldeniz ve Hint Okyanusu’nun kesişiminde yer alan, ‘Golden Horne’ (Altın Boynuz) olarak adlandırılan dünyaca ünlü Cibuti’de kuracak.

Karmod, Komor Adaları'nda konut projesine başladı!

Karmod Prefabrik, Birleşmiş Milletler konut yardımı projesi için Hint Okyanusu'nda yer alan Komor Adaları’nda sosyal konutların kurulumuna başladı.

Türkler Maldivler’e 200 milyon dolarlık proje yaptı!

El değmemiş adalarını ihaleyle satışa çıkaran Maldivler’e Türk yatırımcı ilgisi giderek artıyor. Güneydoğu Asyalılar’ın yatırımda öne çıktığı Hint Okyanusu’ndaki adalarda Türkler toplam değeri 200 milyon doları aşan 3 büyük proje geliştirdi.

Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı Haberi

Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı

Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı, geçtiğimiz günlerde kapılarını açan CNR Emlak Fuarı’na katıldı. Hint astrolog Balcı, “Eğer huzuru, bereketi, pozitif enerjiyi istiyorsak doğru ev seçimleri yapmalıyız” dedi. Bunun için 4 tarafı boş, açık mutfağı olan, uzun kapalı koridorları olmayan evlerin seçilmesi gerektiğini söyledi.

İSTANBUL’da düzenlenen CNR Emlak Fuarı’nda bir yandan projeler tanıtılırken, bir yandan da firmaların standlarında farklı tanıtımlar gerçekleşti. Bazı firmalar ünlü isimlerle şov yaptı, bir firma ise "evlerin enerjisi" üzerine yoğunlaştı. 

Kuran İnşaat’ın Asrın Konakları Marina standında Türkiye’nin ilk Hint astroloğu biyoenerjist, taş ve renk terapisti Şebnur Kuran Balcı vardı. Balcı, evlerin huzur ve bereket enerjisi üzerine bilgi verdi.  

Türkiye’nin ilk kadın kaymakamı olan Balcı, Hindistan’da Hint felsefesine dayalı 10 yıl eğitim gördü. Balcı, “Eğer huzuru, bereketi, pozitif enerjiyi...