28 / 04 / 2024

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.




Sabah gazetesinden İbrahim Acar'ın haberine göre, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sani Şener'in aile şirketi Sera Group'un Bodrum'da inşa ettiği lüks villalara yabancılar akın etti. Sera Group'un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım'ın hayata geçirdiği Yalıçiftlik'teki Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın yüzde 25'i geçtiğimiz günlerde satıldı. 50 milyon dolar bütçeli projede, fiyatları 1.5 ila 1.8 milyon euro arasında değişen daireler mobilyalı olarak satılıyor. İngiltere, Suudi Arabistan, Katar ve Dubai gibi ülkelerden yoğun talep gören proje, şimdilerde Hindistanlı zengin ailelerin de radarına girdi.

METREKARESI 4 BİN EURO

Sera Group Genel Müdürü Ahmet Ozan Şener, benzer projelerde ortalama metrekare fiyatlarının 8 bin euro civarında olduğu Bodrum'da kendilerinin 4 bin eurodan satışa çıktıklarını belirtti. İstanbul'daki Emaar projesini de yaptıklarını söyleyen Şener, buradan elde ettikleri tecrübeyle projeyi yaparken görünmeyen giderleri kontrol ederek maliyeti düşürüp rekabetçi fiyat sunduklarını dile getirdi. Şener, mimar Arif Suyabatmaz ve Hakan Demirel'in imzasını taşıyan 42 rezidanslık projeyi bu yıl yaz aylarında teslim edeceklerini söyledi. Şener, "Projenin ayrıca 600 metre uzunluğunda özel Barbaros plajı ve koyu bulunuyor" dedi.


Geri Dön