13 / 05 / 2024

Barbaros Reserve projesi

Barbaros Reserve projesi

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.

Barbaros 48'de gelir yükseldi! Fuzul GYO'dan son dakika açıklaması! 

Fuzul GYO, Barbaros 48 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Projede yüklenici payı toplam geliri arttı. İşte ayrıntılar...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Barbaros 48 nerede? Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi!

Barbaros 48 nerede sorusunun yanıtı ve Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte İstanbul'un kalbinde hayata geçirilen Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu. Barbaros 48 projesi Fuzul Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Peki Barbaros 48 projesinde hangi sosyal alanlar var? İşte Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Peska Turizm uluslararası projeler üretecek!

Barbaros Reserve- Bodrum Residences projesi Bodrum’a son zamanlarda yapılan en büyük yatırımlardan biri. İki fazdan oluşan proje 100 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. 

Barbaros Reserve Bodrum Residences'ta teslimler bu yıl başlıyor!

Sera Group tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.

Barbaros Valley'de 690 bin Euro'ya! Yeni proje!

Barbaros Valley projesi Peska Turizm Yatırım imzasıyla Bodrum Yalıçiftlik'te Barbaros Koyu'nun yanı başında hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 690 bin Euro'dan başlıyor.

Barbaros Reserve projesi Haberi

Barbaros Reserve projesi


Sabah gazetesinden İbrahim Acar'ın haberine göre, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sani Şener'in aile şirketi Sera Group'un Bodrum'da inşa ettiği lüks villalara yabancılar akın etti. Sera Group'un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım'ın hayata geçirdiği Yalıçiftlik'teki Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın yüzde 25'i geçtiğimiz günlerde satıldı. 50 milyon dolar bütçeli projede, fiyatları 1.5 ila 1.8 milyon euro arasında değişen daireler mobilyalı olarak satılıyor. İngiltere, Suudi Arabistan, Katar ve Dubai gibi ülkelerden yoğun talep gören proje, şimdilerde Hindistanlı zengin ailelerin de radarına girdi.

METREKARESI 4 BİN EURO

Sera Group Genel Müdürü Ahmet Ozan Şener, benzer projelerde ortalama metrekare fiyatlarının 8 bin euro civarında olduğu Bodrum'da kendilerinin 4 bin eurodan satışa çıktıklarını belirtti. İstanbul'daki Emaar projesini de yaptıklarını söyleyen Şener, buradan elde...