28 / 04 / 2024

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...



Sera Group, İş insanı Sani Şener tarafından 1995'te kuruldu. Grup, Türkiye'de ve yurt dışında büyük inşaat projeleri gerçekleştiriyor; gayrimenkul geliştirme ve stratejik yatırımlara odaklanmış durumda. 

Para'nın haberine göre, bugüne kadar toplam 4 milyon metrekarelik alt ve üstyapı inşaat projesini başarıyla tamamlamış. İnşaat ve havacılık sektöründe Türkiye'de pazar lideri konumunda olan TAV Havalimanları Holding'in, TAV İnşaat ve onun bağlı bulunduğu tüm kuruluşların ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) ortağı.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences ın inşaatı durdu mu?

Grup, 2017'de Bodrum'da çok büyük bir projenin temellerini atmıştı. CEO Ahmet Ozan Şener tarafından kamuoyuna açıklanan projenin büyüklüğü 100 milyon dolar seviyesindeydi. Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences, Bodrum'un en önemli projelerinden biri olarak tanıtılmıştı. Villalardan oluşan rezidans bölümünün inşaatları tamamlanmış, satışı da yapılmıştı. Buraya kadar her şey normal. Gelelim kulis kısmına. Dairelerden oluşan ikinci bölümde ise hiç satış yapılamamış. Projenin ikinci kısmında kaba inşaatta işler durmuş. Şantiyede yaprak kımıldamıyormuş. Sera Group, Türkiye'nin önemli gruplarından biri. Şantiyede hareketlilik başlar ise bunun haberini de sizlere aktarıyor olacağız. 

 

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 


Geri Dön