28 / 04 / 2024

hiper gayrimenkul Banu Ergin PR

hiper gayrimenkul Banu Ergin PR

Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor. Hiper Gayrimenkul, Anahtar Proje ve BHB Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. firmalar medya iletişim çalışmaları için ile anlaştı

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi açıldı!

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Refia Banu Küçükköylü tarafından açıldı.

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çakır ve Ömer Kılınç ortaklığında kuruldu.

Platin Mimari Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Mimari Gayrimenkul Yatırım Anonim şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Banu yiğit ve Oğuzhan Cebeci ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hiper Gayrimenkul satış yöneticisi ve satış uzmanı arıyor!

Hiper Organizasyon İnşaat Sanayi Ananonim Şirketi kendi bünyesinde oluşturacağı satış organizasyonu için satış yönetmeni/yöneticisi ile satış uzmanı arıyor.

FerYapı'nın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı ile el sıkıştı

Baykuş Gayrimenkul Yatırım Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Baykuş Gayrimenkul Yatırım Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Emina Banu Çelebi tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

VIA GYO ile Banu Ergin PR ayrıldı!

Banu Ergin PR, VIA Gayrimenkul Yatırım Ortakllığı ile yakın zamanda başlattığı iş birliğini karşılıklı sonlandırma kararı aldı. İşte Banu Ergin PR'ın açıklaması..

Rönesans Gayrimenkul'ün PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile el sıkıştı.

Hiper Gayrimenkul, Bahreyn’de yabancı yatırımcılarla buluştu!

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futurepark otel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

Hiper Gayrimenkul Arap yatırımcıları ağırladı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde hataya geçirdiği Futurepark Projesi ile Arap yatırımcıların beğenisini toplayan Hiper Gayrimenkul, Ceylan Intercontinental Otel’de gerçekleştirilen Sürdürülebilir Vakıflar Forumu’nda Arap yatırımcıları ağırladı.

İstanbul’da gayrimenkul fiyatları her yıl yüzde 25-30 arası artıyor!

Hiper Gayrimenkul'ün patronu Genç, "Her yıl İstanbul’da fiyatlarda yüzde 25-30 arası bir artış var. İstanbul’un taşı toprağı altın diye bir laf vardı, gerçekten de öyle... " diyor.

hiper gayrimenkul Banu Ergin PR Haberi

hiper gayrimenkul Banu Ergin PR

Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor. Kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılıp yeniden yapılması planlanan binalara A'dan Z'ye hizmet sunan Anahtar Proje, Esenyurt Haramidere Parklar mevkiinde 1800 konut ve 2000 bağımsız bölümden meydana gelen Future Park projesini hayata  geçiren Hiper Gayrimenkul ile gayrimenkul satış ve geliştirme konusunda uzman BHB Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. de medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR’ın bünyesinde; Kosifler Oto, İşbir Yatak, Kuzu Grup, Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat, E7 Grup, Baysaş İnşaat, EMA Yatırım Ortaklığı, Diamond by Naci Şenocaklı ve Silvanus gibi firmalar yer...