07 / 05 / 2024

Hira İnşaat Mostar Life satış

Hira İnşaat Mostar Life satış

Hira Yapı'nın Osmanlı tarzı mimaride tasarlanan Mostar Life Başakşehir projesi yakında satışa sunulacak. 5 - 10 katlı bloklarda 350 konuttan oluşan Mostar Life projesinin satış ofisi hazır...

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Abali ve Mehmet Emin Abali ortaklığında kuruldu.

Çınar Hira Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Hira Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aközgürer tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mustafa Al-Qashash, Mahmut Dural ve Mirza Memet Dural ortaklığında kuruldu. 

Hira Taahhüt İnşaat Ve Madencilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hira Taahhüt İnşaat Ve Madencilik Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adem Yılmaz imzasıyla kuruldu.

Hira Turizm İnşaat Otomotiv Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hira Turizm İnşaat Otomotiv Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Enetullah Korkmaz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Fatih'de açıldı.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Statüpark Pendik'te anahtar teslim daireler! 215 bin TL!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group iş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park, Pendik'in merkezinde hemen teslim lüks daireler sunuyor. Projede yer alan daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta..

Hira Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Kemal Önder, Latif Karataş tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Maltepe, Başıbüyük Mahallesi, Akçan Sokak'ta kuruldu.

Statü Park'ta yaşam başladı!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park'ta yaşam başladı. Statü Park Konutları'nda sınırlı sayıda daire kaldı. Fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor.

Mostar Grup Yapı İnşaat Maden Endüstriyel Temizlik Personel Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mostar Grup Yapı İnşaat Maden Endüstriyel Temizlik Personel Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Kalyoncuo tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu.

Hira Spor Yapı Hayvancılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Spor Yapı Hayvancılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Unaş tarafından 10 bin TL' lik sermaye ile 4 Eylül'de Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Mostarlife adres bilgileri!

Mostarlife adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Hira İnşaat imzasını taşıyan Mostarlife Evleri Başakşehir projesinde konutların metrekare fiyatı 4 bin lira ile 5 bin lira arasında değişiyor...

Hira İnşaat Mostar Life satış Haberi

Hira İnşaat Mostar Life satış


Life Park Evleri'ni hayata geçiren Hira Yapı, Başakşehir'de yeni projesi Mostar Life Evleri'ni satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Mostar Life Başakşehir projesi 350 konuttan meydana geliyor. 


Mostar Life Başakşehir projesinin satış ofisi hazır ancak satışlar henüz başlamadı. Mart ayı içerisinde satışa sunulması hedeflenen Mostar Life projesi 5 - 10 katlı 15 blok olarak tasarlandı.


Mostar Life Başakşehir projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Mostar Life projesinde teslimler 30 ay içerisinde gerçekleştiriliyor. 


Osmanlı esintisi taşıyan mimariye sahip Mostar Life Evleri projesinde metrekare birim fiyatının 4 bin TL ile 5 bin TL arasında olması öngörülüyor.


Mostar Life Başakşehir projesinde fiyatlar ve ödeme planı henüz belli değil. Mostar Life Başakşehir projesi Başakşehir 1. Etap yürüyüş yolunun yanında...