01 / 05 / 2024

hırkai şerif açıldı mı

hırkai şerif açıldı mı

Hırka-i Şerif ziyarete açıldı. Hz. Muhammed'in vasiyeti üzerine Veysel Karani'ye bırakılan önemli kutsal emanetlerden biri olan Hırka-i Şerif, ramazan boyunca Fatih'teki Hırka-i Şerif Camisi'nde görülebilecek.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yatırımcı altın sertifikasına hücum etti! Fiziki altın ile sertifika arasında makas açıldı!

Gram altın ile borsada işlem gören altın sertifikası arasındaki makas açıldı. Gram altının spot piyasadaki değeri ile altın sertifikasının borsadaki değeri arasında yüzde 7-8'e varan farklar oluştu.

Dolar euroya meydan okuyor! Makas gittikçe açıldı! Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

Fed Başkanı mart ayından itibaren faiz artırımı kararları alırken dolar kuru hızla değer kazandı. Öte yandan Yüksek enflasyonun etkisi ile euro değer kaybediyor. Aradaki makas gittikçe açıldı. Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rupert Charles H.Ferard tarafından açıldı.

Dama Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dama Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Dama ve Datih Dama ortaklığında açıldı.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 3 İstanbul Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 3 İstanbul Şubesi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topçular Şubesi açıldı!

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topçular Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktoprak tarafından açıldı.

hırkai şerif açıldı mı Haberi

hırkai şerif açıldı mı

Hz. Muhammed'in vasiyeti üzerine Veysel Karani'ye bırakılan önemli kutsal emanetlerden biri olan Hırka-i Şerif, ramazan boyunca Fatih'teki Hırka-i Şerif Camisi'nde görülebilecek.


Caminin avlusunda düzenlenen törene, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende Kur'an-ı Kerim tilaveti ve naatı şerif sonrası Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ'ın yaptırdığı dua ile Hırka-i Şerif ziyarete açıldı. Kutsal emaneti ilk olarak İstanbul Valisi Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş ziyaret etti.


Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Mutlu, kutsal emanetler itibariyle manevi yönü çok yüksel olan İstanbul'u özel kılan değerlerin en önemlilerinden birinin de Hırka-i Şerif olduğunu dile getirdi.


Hz. Muhammed'in mübarek hırkasının,...