17 / 06 / 2024

Hisar Belediyesi asfalt çalışmaları

Hisar Belediyesi asfalt çalışmaları

Kütahya’nın Hisarcık İlçe Belediyesince ilçe merkezinde başlatılan asfalt çalışmalarında yollara yaklaşık 10 bin ton beton asfalt serildiği bildirildi.

Belediye'den büyük fırsat! Başkentte 20 dükkan satışa çıktı! Hemen bakın...

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi Başkanlığı tarfından Boğaziçi Mahallesinde yer alan 20 adet taşınmaz satışa sunuldu. 

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Nevşehir Uçhisar Belediyesi'ne kademe binası inşa ediliyor!

Nevşehir Uçhisar Belediyesi tarafından araçlarının bakım, onarım ve kontrolleri için kademe binası inşa ediliyor. 510 metrekare alanda inşa edilen binanın inşaatı hızlandı.

Uçhisar Belediyesi Kapadokya Üniversitesi'ne bina tahsis etti!

Uçhisar Belediyesi tarafından Kültür Merkezi olarak hizmet veren bina 25 yıllığına Kapadokya Üniversitesine tahsis edildi..

Ankara Şereflikoçhisar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından ilçede yaptırılacak kültür merkezinin temeli atıldı. İnşaatına başlanılan projenin 2018 yılının yaz aylarında tamamlanması bekleniyor.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Osmangazi Belediyesi'nden 4 bin ton asfalt!

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Mahallesi’nde 25 sokağın asfaltlanması için çalışmalara başladı, Asfaltlama çalışmaları kapsamında bölgeye yaklaşık olarak 4 bin ton asfalt dökülecek.

Altınordu'da imarlı alanlar asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Adana Karafatma Caddesi asfaltlandı!

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Hisar Belediyesi asfalt çalışmaları Haberi

Hisar Belediyesi asfalt çalışmaları

Kütahya’nın Hisarcık İlçe Belediyesince ilçe merkezinde başlatılan asfalt çalışmalarında yollara yaklaşık 10 bin ton beton asfalt serildiği bildirildi. Halil Kurnaz Bulvarındaki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Akçay, ilçe merkezindeki Süleyman Demirel Bulvarı, Zekeriya Kaplan Caddesi, Halil Kurnaz Bulvarı ve Güner Önce Caddesinde bir süre önce başlatılan beton asfalt çalışmalarının bitme aşamasına geldiğini söyledi. Akçay,” Belediyemizin hizmet alanına giren her yerde yaşayan halkımıza hizmet vermek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yaklaşık bir ay önce ilçe merkezindeki Süleyman Demirel Bulvarı ve Zekeriya Kaplan Caddelerinde başlatılan beton asfalt çalışmaları tamamlandı. Güner Önce Caddesinden Halil Kurnaz Bulvarı ve TOKİ kavşağı istikametinde beton asfalt çalışmaları ise tamamlanmak üzere. Çalışmalarda toplam 5 kilometrelik yola yaklaşık 10 bin ton beton asfalt malzemesi serildi. Amacımız...