01 / 05 / 2024

Hisar Panorama Evleri satış ofisi

Hisar Panorama Evleri satış ofisi

Eyüp Hisar Panorama satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2017 yılı Mart ayında tamamlanacak proje Hisar İnşaat imzası ile yükseliyor.

Hisar Panorama Evleri satış ofisi!

Hisar Panorama Evleri satış ofisi telefon numarası 444 7 948 olarak belirtiliyor. Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna 5 dakika uzaklıkta olan proje 160 adet konuttan oluşuyor.

Eyüp Hisar Panorama Evleri'nde 265 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Hisar Panorama Evleri'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 265 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 15 ay sonra yapılması planlanıyor.

Yeşilpınar Hisar Panorama Evleri satılık!

Yeşilpınar Hisar Panorama Evleri satılık daire fiyatları 265 bin liradan başlıyor. 160 konutluk Hisar Panorama Evleri projesinde teslimler Mart 2017 yılında yapılıyor...

Hisar Panorama Evleri satılık daire!

Hisar Panorama Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje İstanbul Eyüp Yeşilpınar'da inşa ediliyor.

Hisar Panorama Yeşilpınar teslim tarihi!

Hisar Panorama Yeşilpınar teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirlendi. Hisar Panorama Evleri projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 265 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Hisar Panorama Evleri satış ofisi!

Hisar Panorama Evleri satış ofisi telefon numarası 444 7 948 olarak belirtiliyor. Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna 5 dakika uzaklıkta olan proje 160 adet konuttan oluşuyor.

Göl Panorama Evleri satılık!

Göl Panorama Evleri satılık daire fiyatları 207 bin TL ile 763 bin TL arasında değişiyor. 2016 yılında teslim edilecek proje 530 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Göl Panorama Evleri daire fiyatları!

Göl Panorama Evleri daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 1.431 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Göl Panorama Evleri'nde teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor...

Göl Panorama Evleri fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evlerii'nde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dair tipleri bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Göl Panorama Evleri fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evleri 60 aya 0 faizle ev sahibi yapıyor!

Be-ma İnşaat tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri’nde cazip bir kampanya başlatıldı. 60 aya sıfır faizle daire sahibi olma imkanı sunulan projede avantajlı ödeme planları da bulunuyor.

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir güncel fiyat

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir güncel fiyat bilgilerine göre dairelerin fiyatları 207 bin 266 TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri ödeme seçenekleri

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri ödeme seçenekleri kapsamında vade farksız 60 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Daire fiyatlarının 207 bin 266 TL'den başlangıç gösterdiği projede satış süreci devam ediyor...

Göl Panorama Evleri ödeme kolaylıkları

İçerisinde; 1,431 adet daire ve 40 adet dükkan bulunan Göl Panorama Evleri ödeme kolaylıkları kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle vadelendirme fırsatı sunuluyor. Proje, Bema İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de yükseliyor...

Göl Panorama Evleri ödeme koşulları

Göl Panorama Evleri ödeme koşulları kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Dairelerin 207 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede toplam 1.431 adet konut ve 40 adet dükkan bulunuyor...

Hisar Panorama Evleri satış ofisi Haberi

Hisar Panorama Evleri satış ofisi

Hisar Panorama Konutları 3 bloktan meydana geliyor. Banka kredisiyle vade uygulanan projede 160 adet daire bulunuyor. 


Eyüp Hisar Panorama satılık daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlar mevcut. Proje İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Yeşilpınar bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Hisar İnşaat imzası taşıyan Hisar Panorama Evleri TEM Otoyolu'na, Taksim'e ve Eyüp Sultan'a 15 dakika, Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna ve Vialand AVM'ye 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Teslimlerin Mart 2017 tarihinde gerçekleşeceği Yeşilpınar Hisar Panorama Rezidans 4 bin metrekarelik alan üzerine yayılıyor. 


Hisar Panorama Yeşilpınar'da çocuk oyun alanları, tenis kortu, fin hamamı, sauna, kapalı kreş alanı, buhar odası, basketbol ve voleybol sahası, Türk hamamı, yüzme havuzu, teras cafe, fitness ve otopark gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Eyüp Hisar...