04 / 05 / 2024

Hisar Panorama fiyatları

Hisar Panorama fiyatları

Hisar Panorama iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları daire tiplerine ve farklılıklarına göre değişiklik gösteriyor. Nakit indirim avantajı, bankasız ödeme planı sunulan projede firma bünyesinde 60 ay faizsiz  ödeme imkanı sağlanıyor. 

Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor! 60 ay 0 faiz!

CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları ile daire sahibi olunabiliyor. Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.

Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Lansman öncesi avantajlar sunulan Colorist Panorama'da daire fiyatları 230 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor..

Panorama Park Antalya fiyatları!

Ulu İnşaat imzasıyla Antalya'da hayata geçirilecek olan Panorama Park Antalya projesi tek blok olarak yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Şile Colorist Panorama fiyat!

Colorist Panorama projesinde lansman öncesinde hem fiyatlarda hem de ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Peki Şile Colorist Panorama fiyatları ne kadar?

Colorist Panorama fiyatları 230 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Şile'de CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesinde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor...

Panorama Park Silivri fiyatları!

Panorama Park Silivri fiyatları metrekare bazında değerlendiriliyor. Ölçer İnşaat tarafından geliştirilen projede 90 daire ve 24 ticari alan bulunuyor. 

İstanbul Panorama Evleri fiyatlar!

İstanbul Panorama Evleri fiyatlar kapsamında daireler en düşük 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

İstanbul Panorama Evleri Bağcılar daire fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri Bağcılar daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Pearl İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Bağcılar İstanbul Panorama konut fiyatları!

Bağcılar İstanbul Panorama konut fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Pearl İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutların yanı sıra 19 adet ticari birime de yer veriliyor...

Hisar Panorama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Panorama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 858 bin 232 TL sermaye ile bugün Sidar Tekin tarafından kuruldu.

İhlas Armutlu Panorama 2 daire fiyatları!

İhlas Armutlu Panorama 2.etap daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 450 daireden oluşan İhlas Armutlu 2.etap, bu yılın ikinci yarısında teslim ediliyor...

İdealtepe Panorama Residence fiyatları 535 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen İdealtepe Panorama Residence projesi 35 adet daireden meydana geliyor. İdealtepe Panorama Residence fiyatları 535 bin TL'den başlıyor.

Hisar Panorama fiyatları Haberi

Hisar Panorama fiyatları

Hisar Panorama Evleri lokasyon olarak TEM Otoyolu'na, Eyüp Sultan'a ve Taksim'e 15 dakika, Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna ve Vialand AVM'ye 5 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Hisar Panorama iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 7 948 olarak belirlendi. İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Yeşilpınar bölgesinde yükselen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


4 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Hisar Panorama Residence'de teslimlerin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Hisar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Yeşilpınar Hisar Panorama Konutları sosyal alanları; Türk hamamı, çocuk oyun alanları, tenis kortu, teras cafe, fin hamamı, fitness, otopark, sauna, kapalı kreş alanı, buhar odası, basketbol ve voleybol sahası ve yüzme havuzundan oluşuyor. 


Banka kredisi kullanılabilen Hisar Panorama Rezidans'ta 160 adet konut bulunuyor. 3 blok şeklinde tasarlanan...