29 / 04 / 2024

Colorist Panorama fiyatları 230 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Colorist Panorama fiyatları 230 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Panorama

Şile'de CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesinde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor...



CFR Yapı, Şile'de yeni projeye başlıyor.  Colorist Panorama  projesinde 77 adet villa daire yer alıyor. Projede lansman öncesinde talep toplanıyor.

Lansman öncesi yüzde 10 indirim

Colorist Panorama projesinde lansman öncesinde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projede 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daireler bulunuyor. Fiyatlar lansman öncesinde 230 bin TL'den başlıyor.

Colorist Panorama fiyatları 230 bin TL den başlıyor! Yeni proje!

Şile Colorist Panorama projesinde yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 60 ay vade farksız taksit imkanı sunyuluyor. 

Projede sosyal tesis , kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, tarihi şato, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Colorist Panorama fiyatları 230 bin TL den başlıyor! Yeni proje!

Şile’nin en güzel panoramik manzaraya sahip bölgesindeki Colorist Panorama, marina, kale ve Şile plajını görüyor. Proje Şile merkeze 2 kilometre uzaklıkta, Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında yer alıyor.

Yine  CFR Yapı  imzası ile hayata geçirilen çocuklu ailelere yönelik konseptin devamı olan Colorist Şile projesinin satışı 7 ayda tamamlandı. 

Tel: 0850 532 00 60
Web: www.cfryapi.com


projeye sor



Geri Dön