02 / 05 / 2024

hisse paylı arsa satışı

hisse paylı arsa satışı

Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök, 'arazi satın alırken dikkat edilmesi gereken konular'ı Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte o yazı...

Arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Silivri Emlak Müşavirleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök, Emlakkulisi.com okurları için ''Arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?'' konulu yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Hisse tapulu arsa alınır mı? Müstakil ev tapusu nasıl olur? Hisseli arsalarda anlaşmazlık olursa ne olur?

Hisseli tapu sahipleri bazı detayların aydınlatılması için sorular sormaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

Arsa hisse payı nedir? Arsa hisse payı nasıl hesaplanır? İşte detaylar!

Arsa hisse payı hesaplama konusu arasa sahipleri ve müteahhitleri ilgilendiren konular arasındadır. Peki arsa hisse payı nasıl hesaplanır? İşte merak edilenler!

Paylı mülkiyette gayrimenkul hisseleri satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde gayrimenkullerde paylı mülkiyeti ve hisse satış şartlarını kaleme aldı.

Mirasta yeni dönem: Artık hisse senetleri miras kalıyor!

Global Menkul Değerler Genel Müdürü Gülşeyma Doğançay, pandemiyle birlikte küresel olarak hisse senedi piyasasına talebin arttığını belirterek eskiden ev ve arsa miras bırakılırken artık hisse senedi bırakanların sayısının yükseldiğini dile getirdi.

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Marmara Forum AVM'den, İBB'ye hisse ve arsa teklifi!

Belediyeye terk etmesi gereken alanları vermediği gerekçesi ile mayısta otoparkı mühürlenen Marmara Forum, İBB'ye hisse ve arsa teklif etti.

Paylı mülkiyet hisse satışı!

Paydaşların paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça paydaşlardan her biri malın paylaşılmasını isteyebiliyor. İşte, paylı mülkiyet hisse satışı!

Arsa hisse devri nasıl yapılır?

Hisseli arsa, bütün hissedarlar tarafından satılabileceği gibi, tek bir hissedar tarafından hisse olarak da satılabiliyor. Peki, arsa hisse devri nasıl yapılır? Diğer paydaşların öncelikle alma hakkı var mıdır?

Hisseli arsa satışı nasıl yapılır?

Hisseli arsa, bütün hissedarlar tarafından satılabileceği gibi, tek bir hissedar tarafından hisse olarak da satılabiliyor. Peki, hisseli arsa satışı nasıl yapılır? Arsada hisse nasıl satılır?

Arsa hissesi nasıl alınır?

Hisseli arsa, birden fazla kimsenin sahip olduğu taşınmaz mal olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu şekilde hisseli bir arsadan hisse almak istediğinizi farz edelim. Bu durumda arsa hissesi nasıl alınır?

Antalya Serik'te 1.5 milyon TL'ye icradan bahçe!

T.C. Serik 2. İcra Müdürlüğü, Serik ilçesi Kuradayı köyündeki 50.923,46 m2 bahçenin 61/72 hisse paylı borçlunun hissesi 43.143,49 m2 bölümünü 1 milyon 553 bin 165 TL'den satışa çıkardı. Satış 07 Şubat 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

hisse paylı arsa satışı Haberi

hisse paylı arsa satışı

Yılar once istanbul'un bugun için  kıymetli semtlerinın bostan oldugunu kavun karpuz ekildigini  bazı bölgelerin balıkcı köyü olduğunu o bolgelerde yasayan sakinlerin anltıtıklarında hikaye gibi geliyor bize..
Araziye yatırım boyle bir sey işte..

Artık herkesin gidebilecegi şehrin karmaşasından kacıp zor zamanlarında sıgınabilecegi yaşadıgı yerlere yakın cevrelerde bir köyü ve o koyde küçükte olsabir arazisi olacak..!

Orada bir bahcesi bahcesinde yetiştireceği kendi ihtiyacını karşılayacagı ürünleri üretmek  dogal olarak tüketmek ve ailesinle hem bu güne hemde gelecege yatırım düşüncesi son zamanlarda herkes tarafından düşünülen bir konu ..

Arazi satın alacaksanız öncelikle alacagınız gayrimenkulun yaşamayı düşünebildiginiz bir köye ve ulaşımı olan yollara yakın lokasyonlarda  olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Yatırım yapılan gayrimenkulun güncelliği,amacınıza ve düşüncenize kullanımı uygun olması şartlar ve kısıtlamalar ilk dikkat etmeniz gerekenler olarak öne çıkıyor.

Eğer...