27 / 04 / 2024

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...



Son zamanlarda yatırımcılar, hangi yatırım aracını seçmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Arsa yatırımlarının yıldızının parladığı şu günlerde Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan çarpıcı bir tespit geldi.

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi X hesabı  https://twitter.com/calmanmuratali üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi.


Murat Ali Calman'ın paylaşımı şu şekilde:

Torunları için yatırım yapanlar konut - arsa alır

Eşi - Çocukları - Kendisi için yatırım yapanlar hisse senedi alır


Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Murat Ali Calman'ın paylaşımına gelen yorumlar...

 

Otomatik talimatla fatura ödeyenler dikkat! Bankalardan güncelleme geldş! 500 TL fazla ödeme yapacaksınız....

Son halka arzlar yatırımcılara ne kadar kazandırdı? 

Kaynana vergisi ve misafir vergisi, Gelir Vergisi Kanunu’nda var!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön