27 / 04 / 2024

Hitachi Avrupa Grup Başkanı Stephen Gomersall

Hitachi Avrupa Grup Başkanı Stephen Gomersall

Japon Hitachi firması Türkiye'deki trafik sorununu çözmeye talip. Hitachi Avrupa Grup Başkanı Gomersall: Türkiye pazarını yakından izliyoruz, Hitachi olarak şirketler ve yerel yönetimlerle raylı çözümlerimizin uygulanması için görüşmeye hazırız

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Üsame Abdullah tarafından kuruldu.

Yavuz Yükselir: Avrupa’nın Emlak Bankası’nı kuracağız!

Avrupa Birliği’nin özellikle ekonomi çerçevesinde alınması gerekli önemli kararlarda birlik sağlayamadığını dile getiren Yükselir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yükselir "Avrupa'daki barışın devam etmesinin şartı AB ve Euro" dedi.

Safa Grup Yapı'dan iki kıtada yatırım atağı!

2010 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Safa Grup Yapı, inşaat sektörünün zor zamanlar yaşadığı bu dönemde hem Asya hem Avrupa kıtasında projelerine hızla devam ediyor.

Avrupa'da hiçbir ülke bu konut rakamlarına ulaşamıyor!

TÜİK konut satış rakamlarını değerlendiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, "İlk 10 ayda 1 milyon 150 konut sattık. Muazzam bir rakam bu, Avrupa’da hiçbir ülke bırakın 10 ayı, yıl toplamında bile bu rakamlara ulaşamıyor." dedi...

AB Group Holding Avrupa’ya açıldı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup Holding Yunanistan ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa’da önemli projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Ortadoğu Grup'tan jeotermal tesis yatırımı!

Temiz enerjinin yıldızı jeotermal, yatırım çekmeyi sürdürüyor. Avrupa’da liderliğin Türkiye'de olduğunu belirten Ortadoğu Grup Başkanı Gür, “635 megawattlık tesisimiz var. 2023'e kadar bin megawatt hedefliyoruz" dedi.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Doğtaş rotayı Avrupa’ya çevirdi!

Mağaza sayısını bu yıl 210'a çıkarmayı hedefleyen Doğdaş Kelebek, rotasını çevirdiği Avrupa pazarında büyümek istiyor. Grup CEO’su Hulusi Acar; şirket cirosundaki yatak payını % 25’in üstüne çıkaracaklarını belirtti.

Ankara'da Avrupa'nın en büyük outleti açılacak!

Yaptığı projelerle Ankara'da ilkleri gerçekleştiren BESA Grup temsilcileri bu kez Avrupa'nın en büyük outletini hayata geçirmek için gittikleri Paris, Milano ve Londra’dan güzel fikirlerle döndüler.

Hitachi Avrupa Grup Başkanı Stephen Gomersall Haberi

Hitachi Avrupa Grup Başkanı Stephen Gomersall

Hitachi Avrupa Grup Başkanı Stephen Gomersall, daha önce Singapur, Dubai ve Tokyo'da kullanılan ve "mermi tren" olarak da adlandırılan hızlı tren sistemlerini Türkiye'ye kazandırmak istediklerini belirterek, "Türkiye pazarını yakından izliyoruz, Hitachi olarak şirketler ve yerel yönetimlerle raylı çözümlerimizin uygulanması için görüşmeye hazırız" dedi.

 Gomersall, "Uzmanlık alanlarımızdan birisi de hafif ve hızlı raylı sistemler. Bu konuda üç temel ürün grubumuz var. İlki, şehirlerarası yolculuk için tasarlanan, hızı 225 kilometreye çıkan trenler. İkincisi ise, şehir içinde kullanılan 140-160 kilometre hıza çıkabilen metro sistemlerinde de kullanılabilecek hafif raylı araçlar. Üçüncü ürünümüz de hafif tekli ray ismini verdiğimiz (havaray) adını verdiğimiz araçlar" dedi.

Gomersall, Türkiye'de büyük şehirlerdeki toplu taşıma sıkıntılarının farkında olduğunu belirterek, "Asya ülkelerinde bu sistemlerin uygulandığını görüyoruz, özellikle Singapur'da. Bu sistemlerin kalabalık şehirlerde...