16 / 05 / 2024

Hızır Demir inşaat

Hızır Demir inşaat

KC GROUP'un Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Demir kimdir? Hızır Demir, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Bugüne kadar hangi firmalarda hizmet verdi? İşte Hızır Demir..

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına 500 lira zam geldi! Demir, inşaat sektörünü yıktı geçti!

İnşaat demiri fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmezken, bugün gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Hemen hemen her gün yenilenen demir fiyatları gittikçe yükselişe geçti ve bugün gelen zamlarla birlikte inşaat sektörünü yıktı geçti...

İnşaat sektörü zorda! İnşaat demiri kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden biri olan demir fiyatlarındaki yükseliş sektörü olumsuz etkiledi. Gelen zamlardan sonra demir fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 4 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları...

Ağrı Belediyesi'nden inşaat bekçisine ev sözü! 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Kırklareli Alpullu'da hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi TBMM'de!

Kırklareli'nin Alpullu beldesinde yaşanan sel felaketine ve bölgedeki hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Hızır Demir inşaat Haberi

Hızır Demir inşaat

Hızır Demir, KC GROUP'un Yönetim Kurulu Başkanıdır. KC GROUP'un K'sını oluşturan Kontaş İnşaat’ı, büyük ağabeyi Selahattin Demir ile birlikte kurmuşlardır.


Ticarete erken yaşta başlayan Hızır Demir, işe inşaatların elektrik işlerinde ustalık yapmakla başladı. Bu arada çalıştığı işyerinden emekli olan büyük ağabeyi Selahattin Demir ile birlikte Kon-Taş İnşaat’ı kurdu. Taşeron olarak müteahhitlere iş yapmaya başladı. 


KC Group, tüm tecrübelerini geleceğe yönelik doğru tespit ve öngörüye dönüştüren Kontaş ve Canberk firmalarının iş birliğiyle, 2004 yılının Ekim ayında kuruldu. 


İnşaat sektöründe adını duyurmuş bu iki şirket, güçlerini birleştirerek; altyapı, konut ve karayolları yapımındaki 16 yıllık birikimlerini KC Group olarak Türkiye’nin hizmetine sunmaya başladı. 


KC Group, bugüne kadar ürettiği 3500 konutta yüzde 100 satış başarısına ulaşarak, gerçekleştirdiği tüm projelere büyük değer katmıştır.


KC GROUP MERKEZ OFİS

ADRES:  TURAN GÜNEŞ...