02 / 05 / 2024

Hızır Onur Ekşioğlu

Hızır Onur Ekşioğlu

Eksan Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Hızır Onur Ekşioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Akyazılı Caddesi'nde kuruldu.

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Onur Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Gmbh İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Gmbh İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Ekşioğlu Hm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Hm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Mustafa Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Türker Karahasan, Yusuf Eren Yıldız ve Hızır Onur Ekşioğlu imzasıyla kuruldu.

Ekşioğlu Ekş Birlik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ekş Birlik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Ağırbaş ve Hüseyin Zeynel Ekşi ve Talat Ekşi imzasıyla kuruldu.

Hızır Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Fatma Mollahüseyinoğlu tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Can Ekşioğlu, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Altınok Öz, Can Ekşioğlu ve beraberindeki heyete Kartal’da yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.

Can Ekşioğlu: Emlak Yasası’nı umutla bekliyoruz!

Geleneksel ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinin bu yılki konuşmacıları arasında yer alan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; hem gayrimenkul danışmalık sektörünü anlattı, hem de kişisel, samimi düşünce ve deneyimlerini paylaştı.

Can Ekşioğlu, SHARE Türkiye’de!

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları!

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Toplamda 303 adet daire ve 32 adet villanın yer aldığı proje Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Hızır Onur Ekşioğlu Haberi

Hızır Onur Ekşioğlu

Eksan Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Hızır Onur Ekşioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. 


Eksan Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları,...