29 / 04 / 2024

Hızır Yılmaz nereli

Hızır Yılmaz nereli

Hızır Yılmaz, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Beykoz Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Beykoz Belediye Başkan adayı Hızır Yılmaz kimdir? İşte Hızır Yılmaz'ın biyografisi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz'dan kiracıların yüzünü güldürecek açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kiracıların rahatlaması ve konut arzının artırılması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Kiracıları koruma amacıyla sınırlamalar getirildiğini vurgulayan Yılmaz, konut arzını desteklemek için hızla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Mango indirimleri hız kesmiyor: yüzde 50’ye varan indirim! Mango 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Tekstil devi Mango bir süredir pek çok kategoride yaptığı indirimlere hız kesmeden devam ediyor. İşte indirimli ürünler…

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Euro kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru hız kesmeden yükselirken euro yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? 

Yüzde yüz yerli üretim TOGG ilk kez otobana çıktı! Yolda gören hızına yetişemedi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrik teknolojisiyle üretilen SUV standartlarında üretilecek aracı TOGG, ilk kez kamuflajlı haliyle trafiğe çıktı. Yolda görenlerin ilk başta heyecanlandıran aracın hızına yolda giden diğer sürücüler ise yetişemedi.

Yeni hız sınırı bugün başladı! Hız sınırı limiti kaç oldu?

Otoyollarda yeni hız sınırı uygulaması bugünden itibaren yürürlüğe girdi. İşte tüm ayrıntılar… 

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

Paladyum hız kesmeden yükselmeye devam ediyor! 29 Nisan 2022 paladyum fiyatı

Paladyumun onsu haftanın son işlem gününde de yükselişini sürdürüyor. Paladyum gündemin etkisi ile yukarı yönlü hareketine hız kesmeden devam ediyor. Peki paladyumun gramı bugün ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 paladyum fiyatı...

Hızır Yılmaz nereli Haberi

Hızır Yılmaz nereli

Hızır Yılmaz kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Beykoz Belediye Başkan adayı Hızır Yılmaz oldu. Peki Hızır Yılmaz kimdir?


Hızır Yılmaz biyografi..

CHP Beykoz belediye başkan aday adayı Hızır YILMAZ 1961 Rize Kalkandere doğumludur. 40 yıla yakın bir süredir İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babası olan YILMAZ'ın bir de torunum bulunmaktadır. 


Gençlik yıllarında eline almış olduğu bir sol pankart yüzünden 7 ay ceza alarak Turuncu renkli dosyaya fişlenmiş ve siyasi hayatı başlamıştır. 


Beykoz Dereseki köyünde yaşamakta olan Hızır YILMAZ, köyünde Cumhuriyet Halk Partili arkadaşları ile beraber İstanbul'da ilk köy temsilciliğini açtı. Çok kısa zaman içerisinde 7 olan üye sayısını 150'lerin üzerine...