06 / 05 / 2024

Hızıroğlu İnşaat adres 

Hızıroğlu İnşaat adres 

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Recep Ali Akbulut tarafından kuruldu.

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Sakallıoğlu tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Kulelioğlu İnşaat Temizlik Züccaciye Tekstil Elektrik Ürünleri Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. kuruldu!

Kulelioğlu İnşaat Temizlik Züccaciye Tekstil Elektrik Ürünleri Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ.  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kulelioğlu tarafından kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat adres  Haberi

Hızıroğlu İnşaat adres 

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi konusu:
Amaç ve Konu Şirketin amaç ve konusunu teşkil eden başlıca iştigal konuları şunlardır. 1- Kat karşılığı veya arsa satın alarak her türlü özel bina inşaatları yapmak. 2- Şirket yurt içi ve yurt dışı yol köprü baraj liman okul toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunmak.Konusu ile ilgili her nevi inşaat tesisat tamir ve tadilat restorasyon ve taahhüt işleri yapmak her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak ısı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri...