04 / 05 / 2024

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon kimin

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon kimin

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Hızıroğlu tarafından kuruldu. 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Gordiyon düğümüne dönüşen ekonomi: Faiz artışı çözüm mü? Tunç Şatıroğlu yanıtladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Türkiye ekonomisindeki mevcut durumu 'Gordiyon düğümü'ne benzeterek faiz artışının önemini vurguladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, faizin hızlı veya yavaş artırılmasının bazı olumsuz sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu altın ve dolar almak isteyenler için 'Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun sürekli fiyatlara bakmayın' diyerek sert uyarılarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon kimin Haberi

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon kimin

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Hızıroğlu tarafından kuruldu. 

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü yapının tadilat dekorasyon röleve restorasyon ve onarım işlerini yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4....