28 / 07 / 2024

Hızlı Metal iletişim

Hızlı Metal iletişim

Hızlı Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Süngü tarafından kuruldu. 

Hızlı Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızlı Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Süngü tarafından kuruldu. 

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Gül tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Taksim Hacıhüsrev iletişim!

Ön sözleşme döneminde olan Taxim Hacıhüsrev projesi tamamlandığında 3 bin konut bünyesinde bulunduracak. Taksim Hacıhüsrev iletişim için telefon numarası 0212 581 44 44 olarak belirtiliyor.

Yapı Merkezi, Doğu Afrika’nın ilk hızlı tren hattını inşa ediyor!

Yapı Merkezi, Doğu Afrika’nın ilk hızlı tren hattını inşa etmeye başlıyor. Türkiye’den lider Yapı Merkezi ve Portekiz’den Mota-Engil’in oluşturduğu Ortak Girişim, Tanzanya’da inşa edilecek Darüsselam – Morogoro Demiryolu Projesi ihalesini kazandı.

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 212 04 04 olarak belirlendi.

Emlak Konut borsada hızlı yükselişe geçti!

Seçim sonrasındaki ilk gün bilançosunu açıklayan Emlak Konut GYO, konut sektörünün hareketleneceği beklentisi de eklenince dün borsada hızlı yükselişe imza attı.

Süper yüksek hızlı tren projesi için yeni bir güzergah yapılacak!

AK Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan projeye göre Ankara-İstanbul arasının 1.5 saate indirecek 350-400 km hıza ulaşan 'Süper yüksek hızlı tren' için yeni bir hat yapılacak. Projenin maliyeti 5 milyar dolar.

Blue Lake iletişim bilgileri!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen proje Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığı imzası taşıyor. Blue Lake iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 598 1 444 olarak belirlendi.

Blue Lake satış ofisi iletişim!

Blue Lake satış ofisi iletişim için 0212 598 1 444 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı imzası taşıyan projede konut, işyeri ve mağaza yer alıyor.

Rotana’nın iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

Türkiye'nin en hızlı metrosu Gaziantep'e yapılacak!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Belki herkes metroyu konuşuyor ama biz Türkiye'nin en hızlı metrosunu Gaziantep'te yapacağız. 25 kilometre, 17 istasyondan oluşan çok ucuza Türkiye'nin en hızlı metrolarından birini yapacağız" dedi.

Hızlı Metal iletişim Haberi

Hızlı Metal iletişim

Hızlı Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Süngü tarafından kuruldu. 

Hızlı Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu:
Toptan yurt içi ve yurt dışı her türlü metal ve metal ürünleri imalatı, alımı ve satışı ithalatı ve ihracatı ifa etmek, Her türlü elektrik elektronik Yurt içi ve yurt dışı alımı ve satışı ifa etmek, Her türlü bilgi işlem programcılığı ve programcılık hizmetleri vermek, ithalatı, ihracatı ile alımı ve satımını gerçekleştirmek. Bilgisayar seçimi, sistem kurulması ve sistem analiz çalışmaları yapmak suretiyle sistemler, usuller, meydana getirmek ve bu suretle program ve bilgisayar müşavirlik hizmetleri sağlamak. Bilgi işlem alanında program ve benzeri yazılımları basmak, yayınlamak ve bu tür işlerin organizasyonlarını üstlenmek. Her kapasitede bilgisayar,...