04 / 05 / 2024

Hobbit Evi nerede yapılıyor

Hobbit Evi nerede yapılıyor

Sivas Belediyesi, gişe rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' film serilerindeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na yamaç evleri yaptı.

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Stanley Kubrick'in evi nerede?

Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Tez bugünkü yazısında Stanley Kubrick’in evini kaleme aldı. İşte Tez'in o yazısı...

ABD'li Mimar Steve Areen 9 bin dolara hobbit evi yaptı!

ABD'li gezgin mimar Steve Areen, ziyaret ettiği Tayland'da 6 haftada  9 bin dolar para harcayarak sıfırdan bir ev inşa etti.  Yapı için aircrete isimli bir malzeme kullanan Areen'in evi hobbit evlerine benzetildi...

Sivas’taki 17 Hobbit evi hizmete giriyor!

Sivas Belediyesi tarafından “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki “Hobbit evleri”nden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na inşa edilen yeni yamaç evleri bu ay sonunda hizmete açılıyor.

İstanbul'da en ucuz konut nerede?

Türkiye'nin metropol şehri olan İstanbul, dünyanın en büyük şehirleri arasında yer alıyor. Herkes İstanbul'da bir evi olsun istiyor. Peki İstanbul'da en ucuz konut nerede?

NCadde Ateş Corner nerede?

Özyurtlar İnşaat projesi olan NCadde Ateş Corner 15 ay sonra teslim edilecek. 300 adet öğrenci evi ve 18 adet ticari birimden meydana gelen NCadde Ateş Corner nerede?

Sivas'a 17 Hobbit Evi daha geliyor!

Sivas Belediyesince, Paşabahçe Mesire Alanı'nda yaptırılan "Hobbit Evleri" olarak da adlandırılan yamaç evlerinin sayısı, yoğun ilgi nedeniyle artırılacak.

3 günde lüks villa yaptılar!

Magic Green Homes isimli tasarım ofisi hem az paraya hem de kısa sürede 'hobbit evi'ni andıran lüks villalar yaptı.

İngiltere'deki Hobbit Evi 3 milyon TL'ye satılıyor!

Mimar Arthur Quarmby’nin 41 yıl önce inşa ettiği ‘Hobbit Evi’nin eşi benzeri yok. Gizli bir tünelden girilebilecek olan bu evin neredeyse tamamı da yine yerin altında.

Sivas'ta Hobbit yamaç evleri inşa edilecek!

Sivas'ta Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’nda 100 adet Hobbit Yamaç Evi inşa edilerek Hobbit Köyü oluşturulacak.. Şehir merkezine 5 km mesafede olacak olan evler Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinden esinlenildi.

Sivas'a 100 Hobbit Evi yapılacak!

Sivas Belediyesi, gişe rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' film serilerindeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na yamaç evleri yaptı.

Tahliye taahhütnamesi nerede yapılır?

Kiracının belirlenen tarihte evi boşaltacağına dair imzaladığı belge, tahliye taahhütnamesi olarak tanımlanıyor. Peki, tahliye taahhütnamesi nerede yapılır? İşte, tahliye taahhütnamesinde noter onayı!

Gaziosmanpaşa Barbaros Bilgi Evi yarın açılıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Barbaros Bilgi Evi, yarın düzenlenecek törenle hizmet açılıyor. Peki Barbaros Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa'da nerede? İşte Barbaros Bilgi Evi'nin adresi ve açılış saati...

Hobbit Evi nerede yapılıyor Haberi

Hobbit Evi nerede yapılıyor

Sivas Belediyesi, gişe rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' film serilerindeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na yamaç evleri yaptı. Belediye Başkanı Sami Aydın dayalı döşeli evlerin haftalık ve aylık olarak kiraya verileceğini söyledi. J.R.R. Tolkien yazdığı, Peter Jackson tarafından sinema filmi olarak çekilen ’Yüzüklerin Efendisi’ ve ’Hobbit’ filmi serilerinde yer alan ve Hobbit karakterlerinin yaşadığı küçük tepeler içine gömülen evlerden esinlenen Sivas Belediyesi, kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na benzeri evler inşa etti. Film kahramanı cücelerin yaşadığı evlerin büyüklüğündeki yamaç evleri, yapım aşamasında olmasına rağmen ilgi gördü. 1+1 olarak inşa edilen 65 metrekarelik yamaç evlerinde mutfak, banyo, tuvalet ve yatak odası bulunuyor. Mesire alanına şu anda 2 ev inşa...